Ontdek de voordelen van Porcelanosa in je woning

keramische tegels

Porcelanosa staat voor keramische tegels van Spaanse origine. Dit bedrijf beperkt zich inmiddels niet meer tot keramische tegels. Ook voor sanitaire producten zit je goed bij dit Spaanse merk. Je badkamer of toilet richt je in met alle producten van dit merk. De tegels zijn onderverdeeld in verschillende categorieƫn. De par-ker tegels hebben een echte houtlook en de ston-ker tegels doen niet onder voor natuursteen. Deze keramische tegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat je altijd een tegel vindt die past bij jouw wensen.

De voordelen van keramische tegels van Porcelanosa

Keramische tegels zijn steeds meer in opkomst en dat is niet voor niets. De tegels van keramiek hebben veel voordelen. Ben je allergisch voor huisstofmijt? Op deze tegels krijgen de beestjes geen kans. Zijn er etensresten op de grond gevallen? Geen probleem, want de tegels zijn eenvoudig te reinigen. Ook vraagt een dergelijke vloer weinig onderhoud. Een houten vloer moet regelmatig in de olie gezet worden om zijn uitstraling te behouden. Een vloer van keramische tegels is duurzaam en verkleurt niet. Ook hoef je niet bang te zijn voor krassen of slijtageplekken door schuivende meubels of hoge hakken. De tegels zijn niet glad, zodat je uitglijden voorkomt.

Een tegel voor elke stijl en in elke ruime

De tegels zijn uitermate geschikt voor de natte ruimtes in je woning. Je ziet steeds meer badkamer met een houtlook. Hout heeft een warme uitstraling, maar hout kan slecht tegen vocht en zal kromtrekken. Kies voor een Porcelanosa tegel met houtlook en je hebt wel de warme uitstraling van hout, maar niet de nadelen van het echte materiaal. Deze tegels lenen zich ook uitstekend voor het aanleggen van vloerverwarming. Plaats de tegels met een uitstraling van natuursteen op de wanden van je toilet en op de vloer voor een chique uitstraling. Zo zijn er eindeloos veel combinaties mogelijk. Door het leggen van de tegels in verschillende patronen kan je nog meer variƫren.

Be the first to comment

Leave a Reply