Drie onmisbare producten waardoor je pas echt in comfort woont!

aircooler

Iedereen wil natuurlijk zo fijn mogelijk wonen. Bepaalde luxe is niet altijd overbodig, zeker wanneer bepaalde benodigdheden in huis het welzijn en de comfort verhogen. Misschien is jouw huis niet goed geïsoleerd en is het in de zomermaanden erg warm in huis. Dan is verkoeling natuurlijk extra comfortabel. Je kunt bijvoorbeeld overwegen om een aircooler kopen om in warme dagen verkoeling in huis te creëren.

Het voordeel van een aircooler is dat deze geen afvoerslang nodig heeft die via een raam of gat in de muur naar buiten moet, zoals bij een gewone airco wel het geval is. Een aircooler is een blaasapparaat dat met koud water wordt gevuld. De lucht is koeler dan dat van een gewone ventilator. Dit is omdat de koeler de koude lucht van het water de ruimte inblaast. Het kan zeker schelen in temperatuur.

Ontspannen in een bubbelbad

Als je alleen een douche hebt en graag een bad overweegt kun je bijvoorbeeld denken aan een bubbelbad. Je kunt zowel indoor als outdoor bubbelbaden aanschaffen. Bubbelbaden bevatten massagejets welke ontspannend werken en goed zijn voor gewrichten en spieren. Een jacuzzi in de tuin is heerlijk in een koude winter om jouw lichaam te laten rusten in warm water onder een heldere sterrenhemel.

Een badkamer bubbelbad is meestal een whirlpool met massagejets op basis van lucht of water. Waterjets zijn sterker en hebben een massage achtige werking. Zeker na een zware werkdag is ontspannen in een bubbelbad een leuke tip voor extra comfort met een glaasje champagne erbij.

Een buitenkeuken voor in de zomermaanden

Wil je graag buiten eten in de zomer en ook niet steeds heen en weer lopen? Een buitenkeuken is bijvoorbeeld een mooie aanwinst als je comfortabel buiten wilt koken en eten met gezelschap. Op warme dagen is een buitenkeuken lekker comfortabel doordat je geen afzuigkap nodig hebt, en jouw woning niet naar etenslucht ruikt na het koken.

Vieze luchtjes verwijderen

Als je last hebt van huisstofmijt, sigarettenrook of andere nare luchtjes kun je bijvoorbeeld een luchtreiniger aanschaffen. Elke luchtverfrisser heeft een bepaalde techniek zoals een ionisator, een reiniger met HEPA-filter of een reiniger op basis van een koolstoffilter.

HEPA-filters staan bekend om hun onderhoudsvriendelijke karakter en filtering van de kleinste deeltjes als stof, virussen en sigarettenrook. Eens in de zes maanden moeten ze worden vervangen. Ionisatoren trekken deeltjes aan waardoor ze op de grond vallen en niet meer “zweven”. Ook sigarettenrook wordt minder schadelijk door deze techniek. Luchtreinigers gaan allergie en astma ook tegen en zijn dus zeker de moeite waard als je comfortabeler wilt wonen.

Be the first to comment

Leave a Reply