Wooninspiratie: een stalen deur op maat

wonen

De term “stalen deur” is je vast niet vreemd. Als je wel eens gebruik maakt van Pinterest of Instagram weet je vast ook wel hoe het er uit ziet. En eerlijk is eerlijk: het ziet er ook gewoon heel stijlvol uit. Aangezien deze trend nog wel een tijdje gaande blijft, hebben wij in dit blog wat interieur inspiratie rondom deze stalen deuren

Een standaard binnendeur vervangen door stalen deur

Zeg eens eerlijk, zo’n mooie stalen deur is toch veel leuker dan die standaard deur van hout of kunststof? Door het grote glas dat in de deuren verwerkt wordt, heb je ook nog meer doorkijk in je hal/woonkamer. En dat levert op zijn beurt dus ook weer wat extra’s op, namelijk extra lichtinval in huis. Als cadeautje zorgt dat er weer voor dat je woning optisch groter oogt. Je zou denken: waarom heeft niet iedereen zo’n deur?! Dat vragen wij ons stiekem ook nog af. En daarom zijn we bezig om ook jou te overtuigen van de charmes van een stalen deur op maat

Een stalen deur, 100% op maat gemaakt

Tegenwoordig wordt alles op maat gemaakt. Raamdecoratie, vloerkleden, banken en.. ook deuren. Omdat elke woning anders is, zijn de afmetingen voor de deur altijd al verschillend. Maar ook buiten de afmetingen om kun je een deur op maat laten maken. Denk maar eens aan de kleur van de poedercoating van het staal. Veel mensen denken namelijk dat het profiel van de deuren alleen maar in de kleur zwart geleverd kan worden. Onzin, want je kunt bijna elke RAL-kleur kiezen die er bestaat. 

Het staal van de deuren wordt namelijk met een zogeheten poedercoating afgewerkt. Dit houdt in dat het profiel dus ook in andere kleuren dan de standaard zwarte kleur afgewerkt kan worden. Nice! 

Waar moet je zijn voor een mooie stalen deur? 

Ik kan helaas niet in je portemonnee kijken. En zelfs als dat kon, zou ik het niet doen. Er zijn zoveel aanbieders op de markt. Je kunt voor de budget variant bij de bouwmarkten kijken. Voor de luxere varianten kun je eens een kijkje nemen op Binnendeurvanstaal.com of Gewoon Gers, die je vaak terugziet in de vtwonen afleveringen. En wie weet hebben jouw buren of een van je familieleden wel zo’n prachtige deur. Vraag hen ook eens waar zij hebben aangeklopt voor zo’n mooie deur! 

Be the first to comment

Leave a Reply