Hoe werkt het gokspel roulette?

Roulette

Voordat je zelf een gokje gaat wagen aan de roulettetafel, raden we je aan om de spelregels door te nemen. Deze hebben we voor jou op een rijtje gezet en dan kun jij zelf eens kijken hoeveel geluk het gokspel roulette je gaat brengen. Op Roulettebaas.nl kan je overige info over roulette vinden!

Spelregels roulette

Je hebt er vast en zeker zin in om meer te weten te komen over het gokspel roulette. Daarom gaan we daar maar snel dieper op in. Roulette is een spel wat bestaat uit een rad met verschillende genummerde vakjes en je hebt een tafel waar je een inzet op gaat plaatsen. Het balletje wordt in het rad geworpen en waar het balletje terecht komt is de uitkomst van de betreffende ronde. Als speler heb jij als doel om een goede voorspelling te doen op welk getal het balletje terecht gaat komen. Meestal heb je bij roulette 37 getallen, de nummers 1 tot en met 36 en dan de 0. Bij de Amerikaanse variant heb je ook nog de 00 (waardoor je als speler een kleinere kans hebt om te winnen).

Zo begint het spel

Roulette begint wanneer de croupier aangeeft dat iedereen een inzet mag plaatsen. Als de croupier aangeeft dat er geen inzet meer geplaatst mag worden zal hij het balletje in het rad werpen en dan is het afwachten wie de juiste voorspelling heeft gedaan. Heb je gewonnen, dan krijg je je prijs uitgekeerd en bij verlies wordt de inzet ingenomen. Om het spel leuker te maken kun je bijvoorbeeld een extra inzet plaatsen op rood of zwart, dan kun je extra prijzen winnen als je het goed hebt. Of je kunt een keer aan de hand van een strategie spelen, waarbij je de strategie laat bepalen hoe jij de komende ronden gaat spelen. Wat in ieder geval van groot belang is, is dat je weet welke variant je speelt van roulette, welke spelregels daarbij gelden, welke inzet je kunt missen en dan is het geduld hebben om na te gaan hoeveel geluk jij vandaag de dag hebt.

Be the first to comment

Leave a Reply