Tuindecoratie en Palletkussens voor de zomersfeer

Palletkussens

Nu de zomer weer is begonnen is het hoog tijd om het gezellig te maken in de tuin, op het balkon of het terras. Zeker nu we meer thuis zijn en de vakantie voor de deur staat is het een goed idee om het extra sfeervol te maken in de buitenruimte, zodat je daar de komende maanden extra van kunt genieten.

Tuindecoratie

In de categorie Tuindecoratie kun je bij VanKaarstotServet prachtige artikelen bestellen die de sfeer verhogen buiten. Denk hierbij aan de volgende items:

  • Fakkels en tuinfakkels
  • Lantaarns en windlichten
  • Vuurschalen en tuinhaarden
  • BBQ’s en BBQ-accessoires
  • Terraskaarsen en gevulde glazen
  • Windspinners en windgongen
  • Verlichte terraspotten en Dreamlights
  • Metalen tuindieren en metalen vlinders

Naast het juiste meubilair, waar hieronder wat meer over geschreven staat, de beplanting, de tuinverlichting en de bestrating is het gebruik van leuke tuindecoratie artikelen een must voor een sfeervolle tuin, gezellig balkon of terras. Ook voor ’s avonds laat moet je niet vergeten om leuke lichtjes te kunnen branden en eventueel een vuurtje te stoken in een tuinhaard of vuurschaal. Om lekker te zitten kun je kiezen uit een set mooie palletkussens.

Palletkussens om lekker te zitten

Zoals gezegd dient ook het meubilair afgestemd te zijn op een gezellige sfeer, daar horen geen plastic campingstoeltjes bij. Nee, je wilt comfortabel zitten, met zachte kussens en een fijne rugleuning. Zo’n fijne loungehoek kun je nu eenvoudig samenstellen met een set palletkussens. De palletkussens zijn verkrijgbaar als zitkussen en rugkussen. Het gebruikte materiaal is polyester, zowel voor de vulling als de hoes. Dit zorgt voor slijtvaste en kleurvaste kussens die intensief gebruikt kunnen worden en waarvan de hoes losgehaald kan worden en gewoon in de wasmachine kan. Qua stof kun je kiezen uit het fluweelzachte velours of een dicht geweven stof, beide van hoge kwaliteit en goed afgewerkt. Voor het maken van een loungebank of loungehoek kun je pallets gebruiken of een palletbank bij de kussens kopen. Ook een palletbank kun je kopen bij VanKaarstotServet.

Be the first to comment

Leave a Reply