Trends op het gebied van interieur

Trends op het gebied van interieur

We naderen alweer bijna het einde van 2019. In dit jaar zijn er een aantal trends erg populair geweest. In dit artikel neem wij een aantal van die trends door. Het mooie ervan is dat het onwaarschijnlijk is dat de populariteit af zal nemen in de komende jaren. Benieuwd over welke trends we het hebben?

Jaloezieën op maat

Jaloezieën worden veel gebruikt in ruimtes waar je wilt genieten van de nodige privacy. Ze zijn dus vooral populair in badkamers en slaapkamers. Een mooie bijkomstigheid is dat ze ook nog eens waterbestendig zijn. Veel mensen laten jaloezieën op maat maken, om ze zo perfect te verwerken in het interieur. Wij raden aan om zeker eens na te denken over jaloezieën in jouw huis. Ze zijn er in allerlei kleuren en maten waardoor ze in haast ieder huis passen.

Donkere keukens en badkamers

In de afgelopen jaren waren vooral lichte keukens en badkamers populair. Echter is daar in 2019 verandering ingekomen. We zien nu dat keukens en badkamers steeds vaker in een donker kleurenpallet worden gemaakt. De reden hiervan is wel begrijpelijk. Zo straal je met donkere kleuren luxe uit en wordt je keuken en badkamer er moderner van.

Handgemaakte decoraties

Veel mensen houden van een modern interieur. Daar passen handgemaakte decoraties niet tussen zou je denken. Echter is dit niet het geval. Je kunt handgemaakte decoraties heel goed combineren met veel verschillende interieurs, zelfs met de modernere woningen. Mensen houden over het algemeen erg van handgemaakte decoraties. De reden hiervan is dat handgemaakte decoraties een verhaal hebben, waar dit bij andere decoraties niet altijd het geval is.

Warme en neutrale kleuren

Je las dat donkere keukens en badkamers het goed doen. Aan de andere kant zijn warme en neutrale kleuren ook erg populair. Denk bijvoorbeeld aan bruine of roestrode tinten. Met deze kleuren kun je veel kanten op omdat ze niet erg opvallen. Zo zijn felle kleuren vaak moeilijk te combineren met de rest van je interieur. Ook is de kans bij felle kleuren groter dat deze niet meer trendy zijn, waardoor je interieur niet meer up-to-date is met de laatste interieurtrends.

Natuurlijke materialen

Het leven wordt steeds moderner, en dat blijkt er voor te zorgen dat de behoefte aan natuurlijke aspecten steeds groter wordt. Dat natuurlijke materialen in het interieur een trend is, was dan ook geen verrassing voor ons. Steeds meer mensen plaatsen veel planten in huis en ook meubels gemaakt van ruw hout nemen ook in populariteit toe. Het toevoegen van natuurlijke elementen in je huis kan zorgen voor een levendige sfeer. Wat zeg nu eerlijk. Al die moderne designs en nieuwste technologieën maken je interieur niet bepaald levendig en persoonlijk.

Wij hopen je te hebben geïnspireerd met een aantal toffe trends op het gebied van interieur. We hebben trends uitgekozen die waarschijnlijk voorlopig nog erg populair zullen blijven. Zo kun je het langst genieten van de aanpassingen in je interieur. Heb je zelf nog interessante trends? Of heb je onlangs je interieur aangepast? Laat het ons weten!

Be the first to comment

Leave a Reply