De beste beveiliging met Satel alarmsystemen

Satel voor jouw woning of bedrijf

Satel alarmsystemen zijn geïntegreerde en geautomatiseerde systemen voor verschillende toepassingen als kantoren, juweliers, grote bedrijven, woningen, vakantiehuizen en winkels. Deze geavanceerde systemen beschikken bij veel modellen over toegang autorisaties en zijn in zowel een combinatie van draadloos, bekabeld als hybride te installeren. Satel zorgt voor optimale gewaarborgde veiligheid bij brand, overvallen, inbraak en vandalisme. De beveiligingssystemen beschikken over detectoren en alarmen die meld de meldkamer zijn verbonden via geïntegreerde spraaktechnologie. De systemen zijn met smartphone app te bedienen en maken gebruik van GPRS en GSM technologie en connecties naar de meldkamer. Geïntegreerde en automatisering alarmsystemen zijn voor hoger risico doelgroepen zoals kwetsbare bedrijven als juweliers en winkels. Dit zijn de INTEGRA varianten.

Geïntegreerde Systemen van Satel met toegangscontroles

Deze systemen zijn zeer geschikt voor bedrijven en huizen die hoog risico lopen. Omdat de systemen zo uitgebreid zijn is optimale veiligheid gewaarborgd. Het INTEGRA 128 systeem is uit te breiden met extra modules die op verschillende plekken in een gebouw toepasbaar zijn. Naast home automatisering is speciale toegangscontrole ingebouwd. Er zijn 64 schema’s en een logboek beschikbaar. Het systeem is te programmeren via een PC ook kunnen update via de computer worden geïnstalleerd. De standaard 16 uitgangen kunnen met 12 uitgangen worden uitgebreid. De INTEGRA 64 heeft ook standaard 16 beschikbare zones en is daartegen met 64 zones in plaats van 128 zones uit te breiden. Deze alarmsystemen voldoen aan grade 3 eisen voor hoge beveiliging.

VERSA systemen voor kleinere toepassingen

Voor particulieren zijn VERSA systemen zeer optimaal. De VERSA IP is een mooi voorbeeld van een combinatie communicatie systeem van ethernet en PSTN. De informatie overdracht loopt zeer snel. Acu-120 is een draadloze bediening voor dit systeem. Maar ook bekabeld of hybride is mogelijk als toepassing. De grade 2 eis van het systeem is ook al enorm hoge kwaliteit voor woonhuizen en appartementen. Het menu dat spraakgestuurd is, is verbonden met de meldkamer. De ETHM module zorgt voor email berichten, de controle app heeft ondersteuning voor push notificaties. Het logboek kan ruim 2000 gebeurtenissen opslaan in het geheugen. Voordeel is dat VERSA een hoog gebruikers gemak heeft en iedereen intuïtief met dit alarmsysteem om kan gaan. Bediening is eenvoudig. Uitbreiding van modules is altijd mogelijk.

MICRA systemen voor kleine gebouwen

De zeer eenvoudige maar hoog kwalitatieve MICRA systemen zijn voor kleiner toepassingen zoals vakantiehuizen, garages of een kiosk. Elk gebouw heeft zijn eigen eigen eisen als het om veiligheid gaat. Bouwkundig kan het alarm afgestemd zijn op een specifiek gebied in een gebouw. Het alarm kan onderling zowel bekabeld als draadloos met elkaar communiceren. Groot voordeel is de afluisterfunctie waarbij iedereen weet waar het alarm vandaan komt. Ook een vals alarm kan zo makkelijk worden opgemerkt.

Be the first to comment

Leave a Reply