Maak je huis up-to-date met deze nieuwe trends

Maak je huis up-to-date met deze nieuwe trends

Weet jij al wat je wilt met je interieur dit seizoen? Of ben je misschien net aan het verhuizen ga je sowieso voor een compleet nieuwe inrichting. Wat zijn dan de trends voor dit seizoen, waarmee maak je je huisje niet alleen ontzettend mooi en gezellig van binnen, maar ook nog eens helemaal up-to-date. Wat dacht je van een Bohemian Chique stijl, heerlijk romatisch met veel natuurlijke materialen en verschillende prints. Of ga je meer pasteltinten, een moderne en strakke look voor je huis met frisse kleuren. Bezoek deze website voor meer inspiratie. En welke accessoires doen het tegenwoordig goed in huis. Denk hierbij aan leuke schiderijtjes, kussens, maar ook lightboxen. Of toch liever verbouwen? Kijk dan eens op de website bouwhint.nl

Lightboxen zijn dé trend van dit jaar

Lightboxen maken ook een enorme opmars dit jaar. Enige tijd geleden zag je zoiets maar heel zelden, maar steeds meer  mensen gaan overstag. En dat is ook niet zo gek, je kunt er zo ontzettend veel kanten mee op. Een lightbox is een soort verlichte box waar je tekst, foto’s of afbeeldingen kunt plaatsen. En je kunt deze helemaal naar eigen wens samenstellen. Zo maak je de lightbox heel persoonlijk en past deze altijd heel goed bij jou en bij je woning. Betrek de rest van je gezin ook bij het samenstellen van de lightbox, laat steeds een anders gezinslid een leuke tekst bedenken, die natuurlijk wel door de rest goedgekeurd moet worden. Zo wordt het echt een familie-dingetje.

De beste plek voor een lightbox

Eigenlijk is er niet een plek aan te wijzen die het meest geschikt is voor de lightbox. Het is zo’n veelzijdig ding. Gebruik ‘m in de keuken voor wat extra verlichting met een leuke quote over eten. Zet ‘m in de woonkamer zodat mensen die op visite zijn kunnen zien wat jullie belangrijk vinden in het leven met een tekst als: ‘Live Love Laugh’ Of je kan de box zelfs op het toilet plaatsen en zo de gasten een hint geven over het vervangen de de wc-rol. . De lightbox is ook een leuk cadeau om te geven. Pas deze meteen aan, aan de wensen van de jarige en je hebt gegarandeerd een leuk cadeau.

Be the first to comment

Leave a Reply