Handige tips om je huis op te fleuren

handige-tips-om-je-huis-op-te-fleuren

 

Kom jij ook steeds vaker naar huis met een onprettig gevoel en hebt de behoefte om een aantal dingen in je interieur te veranderen? Wacht dan niet langer en laat je creativiteit de vrije loop. In deze blog geven wij je een paar leuke tips om in huis toe te passen. Niet genoeg inspiratie gevonden? Dan kun je ook op internet verder op zoek naar meer leuke ideeën.

 

Voeg je favoriete tint toe

Kleur brengt meteen meer sfeer in huis en vrijwel onmisbaar al je het echt gezellig wilt hebben. Dit kan je lievelingskleur zijn of een tint die op dit moment in de trend is. Deze kleur kun je in het interieur terug laten komen door middel van leuke accessoires. Denk hierbij aan een mooie lampenkap, een grote vaas of prachtige fotolijsten. Ook is het erg leuk om sculpturen, kistjes en mandjes in open kasten of hangende wandelementen te plaatsen. Let er wel op dat je de accentkleur consistent doorvoert en weinig tot geen gebruik maakt van andere kleuren om meer harmonie te creëren.

 

Kleurrijke bloemen

Hou je niet van zo veel accessoires? Geen probleem! Je kunt ook bloemen bestellen om jouw lievelingskleur in huis te halen. Wat dacht je van een bos gele tulpen, rode rozen of een gemixt boeket in de kleur oranje. Het maakt niet uit waar jouw voorkeur naar uitgaat, er is altijd wel een mooie bos te vinden die op jouw wensen is afgestemd. De ideale bloemenpartner vind je tegenwoordig gelukkig online zodat jij jouw boeket naar huis kunt laten bezorgen. Ben je benieuwd hoe? Dan raden wij je aan de website van BoeketCadeau gauw eens onder de loep te nemen.

 

Lampjes en kaarsjes

Gezelligheid gaat gepaard met sfeervol lichtjes. Bijvoorbeeld een fleurig lichtsnoer met leuke kleuren. Je kunt ze in de tuin hangen, aan de reling van je balkon of gewoon in huis. Er is vast wel iets leuks te bedenken om de lampjes bij jou te integreren. Ook bestaan er tegenwoordig handige LED-panelen waarbij je zelf een leuke kleur kunt instellen. Op die manier kun jij het licht helemaal op jouw individuele wensen afstemmen.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply