Een Ultimaker S3 voor eigen gebruik

Een Ultimaker S3 voor eigen gebruik

Een Ultimaker S3 vormt het begin van een nieuwe richting voor het 3D printen. Daarover zijn de kenners het wel eens. Het is voor iedereen een stuk gemakkelijker om zelf met een 3D printer te gaan werken. Dit heeft te maken met het innovatieve karakter van de printer. Daardoor is het beter te begrijpen en nog gemakkelijker te gebruiken. Dit geldt voor allerlei zaken, van materiaalgebruik tot en met de werkwijze. Om hier een goed beeld van te krijgen is het slim om alles eens goed door te nemen. Zo is het direct te begrijpen.

Naar de eigen hand zetten

Het fijne aan de Ultimaker S3 is het flexibele karakter. De fabrikant levert altijd printers die voor meerdere doeleinden te gebruiken zijn. Dat is met dit model dan ook niet anders. In dit geval is de manier waarop met filament te werken is verder ontwikkeld. Er zijn bijvoorbeeld meer soorten toe te passen. Dit heeft dan ook direct het voordeel dat meer soorten ontwerpen te maken zijn. Dit betekent dan weer dat meer doelgroepen rechtstreeks met de S3 kunnen werken. De printer past exact bij wat jij voor ogen hebt. Iedere gebruiker kan hier op eigen wijze voordeel uit halen.

De kwaliteit als uitgangspunt

Prints van goede kwaliteit leveren. Dat is wat voorop is gezet bij het ontwikkelen van de Ultimaker S3. Het is voor iedereen mogelijk om ermee te werken en er het maximale uit te halen. Dit is ook nog eens gemakkelijk te realiseren. Daarvoor is het gebruik van de Ultimaker Cura software. Dit is namelijk exact zo te gebruiken als jij wenst. Het is ook zo dat via de Ultimaker Cura Marketplace ook nog eens alles te krijgen is wat je nodig hebt. Dat maakt het heel simpel om precies te doen wat je wilt.

Meer mogelijkheden dan ooit

De Ultimaker S3 staat voor een ontelbaar aantal mogelijkheden. Dat de verschillende materialen op verschillende manieren te gebruiken zijn, is hier de reden van. Door eindeloos te combineren is alles te maken wat je voor ogen hebt. Of dit nu een vaste productie is of dat je voortdurend nieuwe dingen wilt ontwerpen en maken. Dat is wat de S3 aan elke gebruiker in elke branche kan bieden. Van een simpel gebruiksvoorwerp tot en met grote mallen en passtukken voor de industrie is alles mogelijk met deze printer. Dat is wat het model onderscheidend maakt van andere printers.

Koop een Ultimaker S3 hier!

Be the first to comment

Leave a Reply