Dit zijn de top merken in de vloerenwereld

laminaat

Een nieuwe vloer kiezen kan erg lastig zijn. Er zijn tegenwoordig erg veel soorten, merken, kleuren en kwaliteiten beschikbaar. Daarbij komt kijken dat niet iedere vloer geschikt is voor iedere ruimte. Er zijn verschillende merken waar je uit kunt kiezen. Elk met hun eigen voordelen. Afhankelijk van jouw wensen, stijl en ruimte kun je uit verschillende soorten vloeren kiezen. We nemen je mee in de top merken van de vloerenwereld. Met een van deze merken ben je verzekerd van een kwalitatief goede vloer!

Ambiant vloeren

Ambiant staat bekend om haar trendy, betaalbare en duurzame vloeren voor iedere woonstijl. De Ambiant collectie is zeer breed en bestaat uit meerdere materialen. Zo vind je in hun collectie laminaat, pvc, tapijt en vinyl terug. Ambiant vloeren staan er verder om bekend dat ze lang meegaan en een tijdloze uitstraling hebben. Zo hoef je niet om de vijf jaar van vloer te wisselen, maar kun je een lange tijd van jouw vloer genieten. Iedereen heeft of is op zoek naar een eigen stijl in huis. De vloeren van Ambiant passen bij iedere stijl. Kies je voor een klassieke visgraat, een tegel met betonlook of een trendy laminaat? Je vindt ze bij Ambiant Vloeren!

Quick-Step vloeren

Quick-Step heeft een passie voor tijdloze schoonheid. Dit populaire merk ligt in veel huishoudens en dat is niet zonder reden. Dit merk staat garant aan kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Voor iedere ruimte, stijl en wens is er een geschikte Quick-Step vloer te vinden. Daarbij was Quick-Step de uitvinder van het innovatieve kliksysteem voor laminaatvloeren. Er waren geen hulpmiddelen meer nodig om vloerdelen aan elkaar te verbinden. Zodoende is een Quick-Step vloer snel gelegd met weinig ruimte voor foutmarges.

Hoomline vloeren

Hoomline heeft kwaliteit erg hoog in het vaandel staan. Ze produceren sterke en kwalitatieve vloeren die worden voorzien van prachtige dessins. De focus van Hoomline ligt voornamelijk op laminaat, parket en pvc. De collectie van Hoomline is zeer breed waardoor er voor elke huisstijl wel een passende vloer is te vinden. Van het creëren van een landelijke sfeer tot een strak design. Zoek je een laminaat vloer voor in huis? Bekijk bijvoorbeeld een Hoomline laminaat.

 

Coretec

Coretec heeft maar één doel voor ogen: de beste vloer ontwikkelen. Tijdens dit proces kwamen stijlfanaten, hoge technologische ontwikkeling en passie samen. Een verbluffende categorie vloeren kwam tot stand. Coretec staat bekend om haar assortiment voor authentieke en natuurlijke dessin. Een Coretec vloer moet persoonlijkheid uitstralen. De vloeren van Coretec zijn 100% waterdicht, huisdiervriendelijk en kindveilig. De technologie in de vloeren zorgt ervoor dat deze niet kromtrekken en er levenslang goed uitzien.

Parador

Al meer dan 40 jaar ontwikkeld Parador producten voor vloeren. Trendsettende ontwikkelingen in de architectuur worden doorvertaald in de collectie van Parador. 

Parador heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld als een duurzaam merk. Ze zetten zich in voor het verantwoord gebruik van natuurlijke hulpbronnen en het beperken van de ecologische voetafdruk. Met een vloer van Parador draag je je steentje bij aan een duurzame en verantwoorde vloer. 

 

Het rijk aan vloeren is dus erg groot. Er zijn verschillende soorten, merken en waardes waaruit je kunt kiezen. Ga je voor kwaliteit, duurzaamheid, prijs of een combinatie van deze drie? Voor iedereen is er een geschikte vloer te vinden.

 

Be the first to comment

Leave a Reply