4 tips om je woning goedkoop in te richten

Of je nu onlangs naar een nieuw huis bent verhuisd of een paar updates aan je bestaande ruimte wilt aanbrengen, het is geen geheim dat het inrichten van een huis duur kan zijn, zeker wanneer je voor een bohemian stijl woonkamer gaat. Het is niet bepaald een verrassing dat de kosten snel kunnen oplopen, en dan hebben we het nog niet eens over de kosten van alle decorstukken die de lege plekken zullen opvullen. Gelukkig kan je er hierna wel een lange tijd mee doen. Daarbij zijn er dus ook 4 tips die je kunnen helpen om je huis leuk maar goedkoop in te richten.

Maak het zelf

Tegenwoordig kan je bijna alles zelf maken. Als je dus niet vies bent van een doe-het-zelf project, kan je jouw droom meubelstuk dus alsnog kopen en maken maar dan voordeliger. Er zijn genoeg video’s online te vinden dus het enige wat je hoeft te doen is het juiste materiaal kopen en de stappen volgen. Kijk eens voor woonkamer interieur inspiratie om leuke ideeën op te doen.

Je kan namelijk meer doen dan je zelf denkt! 

Koop tweedehands

Er zijn genoeg websites en winkels waar je spullen tweedehands kan kopen. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee maar ook voor het milieu. Zo zorg je er namelijk voor dat het product een tweede leven krijgt. Ga dus eens naar een kringloop en kijk wat ze allemaal te bieden hebben. Zo kan het zijn dat je een leuke kast ziet maar niet in de gewenste kleur. Deze kan je dan altijd nog naar smaak aanpassen. Op deze manier heb je dan toch iets leuks voor een kleiner prijsje. Daarbij kan je in kringloopwinkels ook bijzondere spullen tegenkomen, die je mooi als accessoires kan gebruiken. 

Koop in de uitverkoop

Eens in de zoveel tijd is er uitverkoop of zijn er bepaalde acties. Als je weet wat je nodig hebt kan je dus eventueel wachten tot er weer een uitverkoop of actie voorbij komt. Dit kan je vaak toch een paar euro’s schelen. Daarbij kan je ook kijken op de website van de winkel. Sommige webshops hebben namelijk korting in de webshop maar niet in de winkel.

Heb geduld

Een ruimte tot leven brengen is een marathon, geen sprint. Je kan dus langzaamaan spullen bij elkaar kopen totdat het af is. Hierdoor kan je in de tussentijd dus steeds sparen.

Be the first to comment

Leave a Reply