Dekbedovertrek trends van 2021

dekbed overtrek

De laatste tijd heb je steeds meer keuze in dekbedovertrekken. Gebruik van verschillende kleuren, materiaal en prints zie je in overmaat. Een bepaalde kleur of print dekbedovertrek geeft een bepaalde uitstraling aan je slaapkamer. Maar wat zijn nu de dekbedovertrekken trends op dit moment?

Donkere warme kleuren voor veel sfeer

Veel mensen houden tegenwoordig van een warme uitstraling in de slaapkamer. Een warme kleur dekbedovertrek helpt hier zeker aan mee. De kleur aarde rood wordt steeds populairder. Door deze warm rode kleur te combineren met paarstinten en gouden accenten creëer je een fijne, warme ruimte.

The must: gebruik van aarde tinten

Je ziet dat aarde tinten steeds meer in huis gebruikt worden. Deze kleur is ideaal, omdat het overal gemakkelijk bij past. Aarde tinten geven een rustige look in je slaapkamer. Aarde tinten variëren van een lichte zandkleur tot donkerder bruin.

Het nieuwe groen, puur natuur

De natuur wordt vaak als inspiratiebron gebruikt. Van op de natuur geïnspireerde kleuren tot printjes. Het gebruik van groen geeft een frisse uitstraling aan je slaapkamer. Je ziet ook veel dekbedovertrekken in een groene kleur met uitgesproken bloemen of bladeren. Groen is perfect om een rustgevende sfeer in je slaapkamer te creëren en de natuur naar je slaapkamer te halen.

Leuke, heftige printjes in overvloed

Bloemen- en dierenprints geven natuurlijk echt een statement aan je slaapkamer. Printjes zijn ideaal om je slaapkamer mee aan te kleden of een bepaalde look mee te creëren. Een dekbedovertrek met een printje is hierbij de ideale manier om een printje toe te voegen aan je slaapkamer. Wanneer je een rustige slaapkamer hebt qua kleuren en aankleding tover je je bed om in een blikvanger met een dekbedovertrek met een printje. Printjes zie je in allerlei vormen en kleuren, van heftige jungle en dierenprints tot een neutraler printje.

Be the first to comment

Leave a Reply