Betonpoer 12×12

Betonpoeren

De rechthoekige betonpoer 12×12 centimeter is voor diverse doeleinden te gebruiken. Hiermee kun je diverse staanders stevig verankeren, of deze nu gemaakt zijn van hout, beton of metaal. Het beschermt de staander tegen optrekkend vocht omdat deze niet meer rechtstreeks met de ondergrond in aanraking komt. Met speciaal bevestigingsmateriaal bevestig je de staander gemakkelijk op de betonpoer 12×12. De poer met deze afmeting is bij Betonpoerengigant verkrijgbaar in diverse kleuren en hoogtes. Bepaal welke er voor jouw bouwwerk het meest geschikt is of informeer hiernaar bij één van onze betonspecialisten. Dat kan per mail, telefonisch of door het invullen van het contactformulier op onze website.

Rechthoekige betonpoer 12×12

De rechthoekige betonpoer 12×12 is met name geschikt om te gebruiken bij het plaatsen van een schutting, veranda, een toegangspoort of een carport. Door de rechthoekige vormgeving kan de betonpoer 12×12 strak tegen bestaand straatwerk aan geplaatst worden. Bij schuttingdelen is deze rechthoekige poer helemaal ideaal. Zo kun je de diverse staanders van schuttingdelen naast elkaar plaatsen waardoor ze mooi op elkaar aan sluiten. Onze poeren 12×12 zijn vervaardigd uit duurzaam prefab beton en komen rechtstreeks uit onze eigen fabriek. Daarom zijn deze betonpoeren, en alle andere betonproducten in ons assortiment, zeer goedkoop. Hierdoor kunnen we tevens korte levertijden hanteren, en dat tegen scherpe prijzen. Omdat we weten hoe de betonpoeren 12×12 worden geproduceerd kunnen we garanderen dat ze een zeer lange levensduur hebben en goed bestand zijn tegen weersinvloeden en vocht. Met de betonpoer 12×12 centimeter maak je gegarandeerd een stevige en solide fundering voor vele bouwconstructies.

Een betonpoer 12×12 is makkelijk zelf te plaatsen

Je kunt de betonpoeren 12×12 plaatsen aan vakmannen overlaten maar je kunt het ook makkelijk zelf doen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is graafgereedschap, een waterpas, snelcement of beton en eventueel een funderingstegel waarop de betonpoer nog steviger staat. Houd er bij het graven van het gat rekening mee dat een gedeelte van de poer boven de grond zichtbaar blijft. Als je ervan verzekerd bent dat de betonpoer 12×12 waterpas staat en het gat opgevuld is met het cement of beton kan de staander worden bevestigd. Dit klinkt niet alleen simpel, maar dat is het ook. Bestel vandaag nog de betonpoeren 12×12 van je keuze bij Betonpoerengigant.

Be the first to comment

Leave a Reply