Een moderne terrasoverkapping maakt jouw tuin compleet

moderne terrasoverkapping

Je wil dat je huis er van binnen uitziet alsof het zo uit een woonmagazine komt. Perfect op elkaar afgesteld, opgeruimd (maar ook weer niet te). Sfeervol, warm en knus. Maar zodra je de deur naar je tuin open doet, gaat het mis. Daar is het maar saai. Als excuus zeggen we dat we er niet het hele jaar kunnen zitten. Maar met een moderne terrasoverkapping is dat verleden tijd. 

Het voordeel van een moderne terrasoverkapping

Een terrasoverkapping is, zoals de naam het al zegt, een overkapping die je in je tuin of terras kunt plaatsen. Fijn om zo een grote ruimte in te delen of juist om je kleine terras extra knus te maken. Leuk om er met vrienden te zitten. Ook als het regent! Want een goede terrasoverkapping houdt je droog. 

In een terrasoverkapping van Ekstravert.be zit altijd een lamellendak. Dit houdt in dat het dak gemaakt is van horizontale lamellen. Deze lamellen kunnen gekanteld worden door middel van een afstandsbediening. Als de zon schijnt, open je de lamellen. En als het regent, klik je weer op de knop van je afstandsbediening. Zo kun je blijven genieten van je tuin of terras, ook als het begint te regenen. Terrasverwarmers aan, ledverlichting aan. Wat wil je nog meer?! 

Stel zelf je terrasoverkapping samen

Tegenwoordig zijn er genoeg plekken waar jij zelf je terrasoverkapping kunt samenstellen. Van de kleur tot de afmetingen en van de terrasverwarmers tot eventuele opbouw screens voor wat extra privacy (ook nooit verkeerd). Zo kun je jouw nieuwe terrasoverkapping echt naar wens samenstellen en naadloos aan laten sluiten op je tuin of terras. Het aluminium dat gebruikt wordt voor de terrasoverkappingen van Ekstravert.be blijft jarenlang mooi. 

Mocht je geld willen besparen door er zelf een te maken? Ga dan te werk met stevig hout, zoals Douglas hout. Op internet staan genoeg bouwtekeningen. Maar voor het echte werk raad ik je toch aan om er eentje op maat te laten maken. Zo kun je ook rekenen op de service van een bedrijf. Mochten je ledlampen stuk gaan: zij regelen het. En werkt een functie niet zoals je wil? Ook dan kun je ze altijd bellen. 

Be the first to comment

Leave a Reply