Antwoorden op meest gestelde vragen over de duo rolgordijn

rolgordijn

Ben jij van plan om op korte termijn een duo rolgordijn aan te gaan schaffen? Dan is het fijn dat je op de hoogte bent van alle noodzakelijke informatie. Om je hier een goed beeld van te geven zullen we de meest gestelde vragen over de duo rolgordijn in dit artikel beantwoorden. Hierdoor weet je zeker dat je voorzien bent van alle noodzakelijke informatie om zelf de juiste keuze te maken.

Hoe kun je het beste de duo rolgordijn opmeten?

Als eerst is het goed om de breedte tussen het raamkozijn en de muur op te gaan meten. Let op, er kan speling zijn en daarom is het advies altijd om de breedte te verminderen met 0,3 centimeter. Als je de breedte correct hebt gemeten is het vervolgens taak om de hoogte op te meten. Tot slot is het ook goed om te kijken welke type bediening je bij jouw duo rolgordijn wilt hebben. Voel jij je hier niet comfortabel bij? Schakel dan een specialist in die alles voor jou kan inmeten.

Voor welke kleur moet ik gaan?

Wil jij voor een verduisterend effect kiezen? Dan is het advies om te gaan voor een intens zwarte kleur. Zwart is namelijk ideaal in grote, ruime living omdat de kleur de woonkamer kleiner doet lijken. Heb jij echter een moderne aankleding? Dan is het goed om te kijken naar een kleur dat bij je meubels past.

Kan je het product verven?

Veel mensen denken er niet bij na, maar het is mogelijk om een duo rolgordijn te verven. Je kunt bij verschillende winkels namelijk deco verf kopen waardoor je in staat bent om textiel makkelijk te gaan verven. Is jouw product van bamboe ook in dat geval kun je het eenvoudig verven. Echter, is het advies om dit niet te doen en om direct de juiste kleur te bestellen. Hierdoor voorkom je extra werk en weet je zeker dat het product er goed uit zult zien.

Duurt de productie lang?

Als je besluit om een duo rolgordijn aan te gaan schaffen, kan het zijn dat de productie van het product langer duurt dan je gewend bent. Over het algemeen is de levertijd tussen de 1 en 6 weken. Dit verschilt enorm veel van de aanbieder en de fabrikant. Het is daarom altijd goed om van tevoren te vragen wat de verwachte levertijd is. Hierdoor kom jij niet voor verrassingen te staan en weet je zeker dat je optimaal kunt genieten van jouw nieuwe rolgordijn.

Waar kan ik goedkope producten kopen?

Als je op zoek bent naar duo rolgordijn wil je natuurlijk niet de hoofdprijs kwijt zijn. Om deze reden is het goed om online diverse aanbieders met elkaar te doen vergelijken. Gelukkig zijn er verschillende websites op het internet actief die je precies laten zien wat de goedkoopste mogelijkheden zijn. Hierdoor weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan en dat je niet de jackpot zult betalen. Je kunt het geld immers ook goed besteden aan andere zaken.

 

Kom altijd goedkoop uit bij HEWO Raamdecoratieshop.nl!

Be the first to comment

Leave a Reply