De voordelen van een huis op EuroParcs Zuiderzee kopen

Vakantiewoning

Veel mensen willen tegenwoordig een vakantiehuis kopen. Niet alleen om er zelf tijd in door te brengen, maar ook als belegging. Met de lage spaarrentes van tegenwoordig en de grote onzekerheid op de aandelenmarkt biedt beleggen in vastgoed meer zekerheid. Een huis op EuroParcs Zuiderzee kopen biedt je het genot van ontspannen in een prachtige omgeving aan het Veluwemeer. Wil je de woning ook verhuren? Je hoeft deze verhuur niet zelf te verzorgen. Dit wordt allemaal voor je geregeld. Zo geniet je optimaal van je vakantiewoning.

Op EuroParcs Zuiderzee kopen: een veelbelovende belegging

Een vakantiewoning op EuroParcs Zuiderzee kopen biedt je een constante stroom van huuropbrengsten. Wil je het huis in de toekomst weer verkopen, dan kan dit ook nog een interessante winst opleveren. EuroParcs Zuiderzee is nog volop in ontwikkeling. Er worden diverse soorten vakantiewoningen gebouwd in verschillende stijlen en verschillende afmetingen. De faciliteiten zullen steeds meer vakantiegangers trekken die jouw woning willen huren. Natuurlijk biedt het Veluwemeer een keur aan waterrecreatie. Bij slecht weer is er nog voldoende waterpret in het overdekte zwemparadijs. Bowlingbanen, een plaza met diverse shows en verschillende restaurants en cafés zorgen voor het overige entertainment. In het nieuwe receptiegebouw worden bezoekers gastvrij ontvangen.

Een combinatie van verhuur en eigen verblijf

Een huis op EuroParcs Zuiderzee kopen is niet alleen als belegging interessant. Je komt er ook zelf tot rust tijdens een weekend of een vakantie. Je legt je boot aan in de eigen jachthaven van Resort Zuiderzee en geniet van lange wandelingen op de Veluwe. Ook de gezellige plaatsen Elburg, Nunspeet en Vierhouten bieden meer dan genoeg vermaak. Op de momenten, dat je zelf niet in je woning verblijft, verhuur je je woning. Ook kan je ervoor kiezen je vakantiehuis volledig voor de verhuur beschikbaar te stellen. Door te kiezen voor meerjarige vaste huuropbrengsten ben je maximaal verzekerd van een vast rendement. Je woning promoot je deels zelf via een eigen verhuursite of je besteedt het promoten uit. Zo heb je er geen omkijken naar.

Be the first to comment

Leave a Reply