Waarom zou je kiezen voor dubbel glas?

Schuifpui

Ben je op zoek naar meer comfort? Of wil je in je nieuwe huis meteen alles goed doen? Dan zou dubbel glas aanschaffen iets moeten zijn dat meteen bij je op komt. Er zijn veel redenen om voor dit type glas te kiezen. In deze blog, gaan we je de voordelen verklappen. Dus lees vooral verder!

De voordelen van dubbelglas op een rijtje:

  1. Comfort. Wanneer je er comfortabel bij wil zitten de komende wintermaanden, is dubbel glas de oplossing voor een warme wintertijd! Dubbel glas werkt namelijk isolerend. Hoe werkt dit precies? Tussen de twee lagen glas zit een klein beetje ruimte voor stilstaande lucht. Deze lucht werkt isolerend en dit werkt als een extra isolerende laag. Zoals je je kunt voorstellen kan deze techniek van dubbel glas de koud veel beter tegenhouden dan enkel glas.
  2. Bespaar geld. Een andere reden om voor dubbel glas te kiezen is om geld te besparen op je energierekening. Wie wil dat niet? Wanneer je kiest voor dubbel glas is je huis veel beter geïsoleerd en dat ga je merken in je verwarmingskosten. Je energierekening zal dus snel afnemen.
  3. Veiligheid. Als je voor Hr++ glas (dit is een andere naam voor dubbel glas) gaat, verhoogt dit de veiligheid van je woning.

Hr++ kopen?

Nu snap je hoe fijn Hr++ glas is. Ben jij van plan om dit type glas aan te kopen? Dan is een aanrader Glasgigant. Bij Glasgigant geven ze erg goed maatwerk en een uitblinkende service. Glasgigant maakt de ramen namelijk voor jou speciaal op maat. Het maakt hierbij niet uit wat voor vorm glas je precies wenst, zij kunnen het altijd voor je maken. Nog betere isolatie? Dat kan zeker! Ze doen er als dit gewenst is ook een extra coating overheen die thermische eigenschappen heeft. Hierdoor zit je er al helemaal lekker warm bij deze winter. Wie wil dat niet? Wil je graag meer weten? Neem dan snel een kijkje op hun site daar staat meer informatie.

Be the first to comment

Leave a Reply