Waarom overstappen op Huismerk cartridges en toners.

Je hoeft het woord ‘inkt’ niet eens volledig uit te schrijven in een zoekmachine of je wordt gebombardeerd met super goedkope inktpatronen, navul- inkt en toners. Aanbiedingen en zogenoemde winstpakkers maken van de inktwereld een wild wild west branche. En de meeste verkopers kunnen we met een gerust inkt gangsters of cowboys noemen. Nu hoef je zelf niet bang te zijn lek geschoten te worden door deze jongens en meiden. Maar je printer loopt dat risico zeer zeker wel. In deze blog vindt je 5 handige tips en redenen om zeker te zijn van kwalitatieve huismerk inktpatronen geschikt voor jouw printer. Zo weet je zeker dat je geen inkt aan je handen hebt en kun je voorbereid het ‘wild wild’ inkt- landschap betreden.

 

1.    Origineel en huismerk, van dezelfde kwaliteit.

Om gegarandeerd te zijn van kwalitatieve inkt, is het van belang dat je op zoek gaat naar een leverancier die de ISO 9001 en 14000 hanteert. Dit zijn namelijk de standaard normen in de inkt branche. Ook bekende leveranciers van inkt zoals HP en Brother zijn verplicht volgens deze normen hun producten te vervaardigen.

2.    Huismerk inkt is altijd goedkoper

De uitspraak ‘altijd goedkoper’ is ook echt altijd goedkoper. De meeste originele cartridges worden slecht voor ⅓ gevuld met inkt. Huismerk inktpatronen daarentegen worden vaak standaard al XL patronen genoemd. Niet omdat ze groter zijn, maar omdat deze vaak tot 5 keer meer (tot het randje) gevuld zijn met inkt.

3.    Meer printen voor hetzelfde geld

Omdat huismerk inktpatronen tot het randje gevuld zijn met inkt is het natuurlijk vanzelfsprekend dat je ook meer documenten kan printen. In de meeste gevallen levert een originele cartridge 180 tot 200 prints bij een paginadekking van 5%
Met huismerk inkt is zijn dit al snel 800 tot 900 prints.

Be the first to comment

Leave a Reply