Breng de vintage sfeer naar je huis met een oude broodplank

Breng de vintage sfeer naar je huis met een oude broodplank

Oude broodplanken werden vroeger veel gebruikt als ondersteuning van deeg dat gekneed en gerold moest worden. Daarnaast werd het gebruikt om brood mee uit de oven te en te snijden. Tegenwoordig wordt het hier nog wel eens voor gebruikt, maar oude broodplanken zijn ook erg populair onder mensen die het voor andere dingen gebruiken. Een broodplank vintage is namelijk een plank die sfeer naar je keuken brengt. Vintage is een groeiende trend in de woonwereld en ook oude broodplanken zijn hier onderdeel van.

Laat de broodplank vintage matchen met je keuken

Ben je op zoek naar een vintage broodplank? Het laten matchen met je keuken is natuurlijk het leukste. Meestal zijn de broodplanken van hout en gelukkig past hout bij veel kleuren en stijlen. Heb je veel ronde vormen in je keuken? Dan past een ronde broodplank daar het leukste bij. Meer rechte lijnen in je keuken? Dan is een vierkante broodplank perfect. De plek waar de broodplank komt is ook belangrijk. Oude broodplanken komen in allerlei soorten en maten. Dan wil je natuurlijk wel dat de plank ook echt in je keuken of kastje past.

Er worden veel broodplanken verkocht, dus door deze keuzes alvast te maken voor je gaat zoeken, kun je gerichter op zoek gaan en zo de beste broodplanken uitkiezen.

Hiervoor kun je de vintage broodplank voor gebruiken

Een broodplank kun je nog steeds gebruiken voor het snijden van warm brood of het kneden van deeg, maar er zijn nog veel meer functies voor een oude broodplank. Zo kun je het gebruiken als decorstuk, bijvoorbeeld aan de muur in de keuken of als plank om kaarsen of een vaas met bloemen op te zetten. Daarnaast is een vintage oude broodplank nog steeds een plank en kun je er dus ook goed groentes, vlees en andere etenswaren op snijden (kijk uit voor splinters). Daarnaast is een vintage broodplank natuurlijk ook een leuke borrelplank om de lekkerste snacks op te leggen.

Be the first to comment

Leave a Reply