Verschillende type deuren en wanneer je deze gebruikt

Verschillende type deuren en wanneer je deze gebruikt

Glazen deuren zijn helemaal hot en zijn een prachtige blikvanger in elk huis. Ben je op zoek naar een nieuwe deur en twijfel je of het een draaideur of schuifdeur moet worden? Zoek je een deur voor een badkamer of voor binnenhuis of misschien voor op jouw kantoor? We bespreken hieronder de belangrijkste voordelen van een glazen schuifdeur.

Een schuifdeur op maat

Het fijne van een schuifdeur is dat het ruimtebesparend is want een schuifdeur schuift langs de wand en hoeft niet te draaien. Het kan een enorm voordeel zijn als je weinig ruimte hebt. Je moet natuurlijk wel ruimte genoeg hebben om een rail te kunnen plaatsen langs de wand.

Een schuifdeur kan je openlaten. Dit kan een voordeel zijn. 

Een open schuifdeur staat niet in de weg. Als je graag de deur open laat staan is een schuifdeur een interessante optie. Een trapgat met een schuifdeur bijvoorbeeld doe je alleen dicht wanneer je geluid of tocht wilt beperken. Bij een badkamer kan je de deur ook lekker openlaten als de ruimte moet ventileren, en doe je de deur dicht als de badkamer in gebruik is. 

Ruimtes met elkaar verbinden

Een glazen schuifdeur creëert ruimte. Doordat deze deuren vaak open staan worden de ruimtes met elkaar verbonden. De zichtlijnen in jouw huis worden groter en het licht wordt meer verdeeld. Hou jij van een licht, ruimtelijk ogend huis, dan is een glazen schuifdeur de perfecte optie. Een glazen schuifdeur is ook nog eens veel lichter dan een stalen deur. 

Bij Glazz, https://www.glazz.nl/schuifdeuren, worden de schuifdeuren gemaakt van uitsluitend glas. Vind je de industriële look helemaal het einde? Ook die mogelijkheid om een deur in die stijl te kopen is er. De zwarte kaders worden dan op het glas geprint. Zo heb je een heel stoere deur die toch prettig licht is. Het vervangen van een deur voor een glazen deur geeft het hele huis direct een andere look. Met meer openheid in het huis voel je je ook vrijer. Je zal verbluft staan van een heel andere look die je op deze manier in jouw huis creëert.

Be the first to comment

Leave a Reply