U element beton in de tuin gebruiken

U element beton in de tuin gebruiken

Een U element beton is voor vele zaken toe te passen. Beton is tegen alle weersinvloeden bestand en behoudt altijd zijn stoere en robuuste uitstraling. Bovendien is een U element oersterk waardoor het nagenoeg niet stuk kan gaan. Het is een zeer betaalbaar element waarmee u de inrichting van uw tuin een ware metamorfose laat ondergaan. Omdat het ook in diverse maten en zelfs kleuren te koop is kan er altijd een passend object worden ontworpen met een U element. Lees snel verder waar een betonnen U profielen voor te gebruiken is en voeg er uw eigen creativiteit aan toe. Wedden dat u naderhand versteld zult staan van het eindresultaat?

De toepasbaarheid van een U element beton

Zoals de naam al prijsgeeft heeft een U element beton de vorm van de 21ste letter van ons alfabet. Door het met de pootjes omhoog te plaatsen en met een aantal elementen naast elkaar ontstaat er een stevige en sierlijke plantenbak waar u zand in kunt storten en het opvult met mooie planten of bloemen. De zijkanten kunt u maken met bijpassende betonnen hoekelementen. Plaats een U element met de pootjes naar voren en er ontstaat een soort nisje. Door er een aantal naast en op elkaar te stapelen hebt u zo handige openingen waarin het openhaardhout droog opgestapeld kan worden. Om het geheel mooi af te werken kunt er een houten plank opleggen die weer dienst kan doen als oppottafel. Of u zet er de barbecue op en hebt zo een unieke buitenkeuken.

U element beton als tuinmeubel

Wanneer een U element op zijn kop wordt geplaatst hebt u een mooi zitelement of een zeer bruikbare tuintafel. Een U profiel kan ook dienen als steunpilaren voor een tuinbank. Leg er een stevige houten plank op en uw simpel ontworpen bankje is klaar voor gebruik. Het prettige aan een U element beton gebruiken voor het ontwerpen van tuinmeubilair is dat ze het hele jaar door buiten kunnen blijven staan zonder dat het te lijden heeft onder de diverse weersinvloeden. Laat uw fantasie de vrije loop en gebruik een U element om mooie tuinobjecten te maken!

Be the first to comment

Leave a Reply