Richmond Interiors meubels kopen

bank

Richmond Interiors creëert stijlvolle, elegante en luxe meubels van hoge kwaliteit. Elke collectie heeft een moderne en klassieke uitstraling met wereldse invloeden, inclusief een chique tintje. Ook streeft Richmond Interiors naar stijl en comfort. 

Ontstaan Richmond Interiors

Het is begonnen met slechts 3 vestigen in Nederland. 45 jaar later is het een wereldwijd bekend en geliefd merk. Voorheen bekend onder de naam Spieghel Trading, waar antieke meubelen vanuit Engeland en Frankrijk werden verkocht. Momenteel heeft het bedrijf een uitgebreid en eigentijds aanbod. De meubels worden op maat gemaakt en geproduceerd. Het familiebedrijf wordt inmiddels gerund door de derde generatie. 

Richmond Interiors Meubilair

Meubilair van Richmond Interiors stralen luxe en comfort uit. Denk hierbij aan een mooie velvet bank met klassieke of ronde vormen en eventueel met een gouden randje. Ook hoekbanken ontbreken niet en zijn in diverse vormen en afmetingen verkrijgbaar.

Bij een bank hoort ook een fauteuil om je zithoek compleet te maken. Een hele opmerkelijke stoel is een draaifauteuil met een James Bond uitstraling. Ook zijn er fauteuil stoelen met luxe afwerkingen verkrijgbaar zoals gouden of zilveren details. 

Tip: Bekijk Richmond Interior meubilair bij Luxarea.nl.

Een kast is uiteraard erg handig voor het opbergen van spullen. Naast opbergruimte is het uiterlijk van een kast ook belangrijk. Richmond Interiors voorziet kasten bijvoorbeeld van een visgraatmotief, inclusief strakke zwarte elementen om een eventueel industrieel interieur te versterken.

Een tafel realiseert een stukje eenheid in huis en is vaak een goede plek om samen de dag door te spreken. De keuze aan tafels is eindeloos bij Richmond Interiors. De ene tafel bestaat uit robuust en massief hout met ronde of ovale vormen, terwijl een andere collectie tafels bestaat uit marmer inclusief diverse luxueuze onderstellen. 

Richmond Interiors accessoires en verlichting

De accessoires van Richmond Interiors zorgen voor het complete plaatje in je woning. Je haalt een sfeer in huis die bij je past en die je interieur een elegante twist meegeven.

Kies voor sfeermakers zoals zachte kussens met gouden, zilveren of glanzende details, vazen en klokken. Het gebruik van accessoires zorgt ervoor dat je interieur een eigen karakter krijgt. Het toepassen van accessoires kan er eveneens voor zorgen dat je je woning voorziet van een mini metamorfose. Dit vindt plaats zonder teveel moeite en zonder het uitgeven van bergen met geld.

Goede verlichting is tevens een echte sfeermaker in huis. Staand of hangend zorgt sfeervolle verlichting voor een warme en behaaglijke ambiance. Wat dacht je van een staande lamp met glanzende, gouden of zilveren details? Richmond Interiors biedt genoeg keuze om je woning om te toveren tot een prachtige en eigen plek.

Be the first to comment

Leave a Reply