Professionele schoonmaak Leeuwarden, Groningen en omgeving

Of het nu gaat om een winkel, een school, een kantoorgebouw of zorginstelling: de uitstraling van een pand is belangrijk. Schoonmaak en onderhoud speelt daarbij een belangrijke rol. Ben jij op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in het noorden van het land die jou deze taken uit handen neemt? Lees dan even verder.

Maatwerk
Een breed dienstenaanbod met de mogelijkheid om daaruit een plan op maat samen te stellen, zodat de schoonmaak precies aansluit bij jouw vraag? Daarvoor kun je terecht bij Schoonmaakbedrijf Vlietstra. Met een lange staat van dienst kun je naast maatwerk rekenen op kwaliteit. Van het dagelijkse schoonmaakwerk tot specialistische reiniging en onderhoud, bij dit schoonmaakbedrijf zit je goed. Hieronder lees je meer over enkele diensten uit het aanbod.

Dagelijkse schoonmaak
Een goed gevulde pantry, netjes schone vloeren en fris sanitair. Fijn voor medewerkers, klanten en bezoekers. Met de dagelijkse schoonmaak wordt hiervoor gezorgd. Je bepaalt zelf welke taken precies uitgevoerd worden en hoe vaak.

Dieptereiniging
Voor een extra grondige schoonmaak van vaak onzichtbaar vuil kies je voor dieptereiniging. Dit type schoonmaakwerk wordt veel ingezet in keukens en sanitaire ruimtes. Lastig te bereiken plekken en voegen, niets wordt overgeslagen tijdens deze reiniging.

Glasbewassing
Frisgewassen ramen en schone kozijnen doen veel voor de uitstraling van je bedrijf of organisatie. Glasbewassing, zeker voor grote panden, is een vak op zichzelf. Daar komen hoogwerker systemen bij kijken en natuurlijk een kundige aanpak. Bij professioneel schoonmaakbedrijf Vlietstra kun je dan ook rekenen op gecertificeerde glazenwassers die deze klus voor jou klaren.

Gevelreiniging
Naast schone ramen doet een nette gevel ook veel voor de eerste indruk die iemand van jouw onderneming krijgt. Vuil, graffiti of groene aanslag kun je daar niet bij gebruiken. Daarom is het zaak eens in de zoveel tijd de gevel onder handen te nemen. Daarbij voorkom je zo op langere termijn problemen zoals scheuren in de gevel.

Reiniging van zonnepanelen
Liggen er zonnepanelen op het pand van jouw onderneming? Door deze eens in de zoveel te laten reiniging voorkom je verlies in rendement door vervuiling zoals zand, vogelpoep en bladeren. Naast een professionele reiniging van de panelen kun je bij Vlietstra ook terecht voor advies over de frequentie waarmee de zonnepanelen het beste schoongemaakt kunnen worden.

Overige diensten
Naast bovenstaande werkzaamheden biedt Vlietstra Schoonmaak meer aan. Denk onder andere aan ongediertebestrijding, vloeronderhoud en droogijsstralen. Neem voor het complete dienstenpakket eens een kijkje op https://vlietstraschoonmaak.nl/

Be the first to comment

Leave a Reply