Met deze vier aanpassingen geef jij je huis een andere uitstraling!

Met deze vier aanpassingen geef jij je huis een andere uitstraling

Woon jij al lang in hetzelfde huis en heb je wel zin in een make-over? Als je enkele zaken in je huis verandert, lijkt het alsof je in een compleet nieuw huis terecht bent gekomen. Een nieuwe woning krijg je dus niet alleen door een daadwerkelijke verhuizing, maar kun je ook creëren door aanpassingen te doen in je bestaande woning. Benieuwd welke? Lees dan gauw verder! 

De badkamer

Om je badkamer er als nieuw uit te laten zien, kan vaak een reiniging alleen al veel resultaat boeken. Maak de tegels goed schoon en schaf schoonmaakmiddelen aan die specifiek zijn bedoeld voor de badkamer. Dat werkt het best. Haal het vuil en vocht van de tegels, en je zult zien dat de oorspronkelijke glans van de tegels weer terugkomen. Je badkamer lijkt daardoor weer als nieuw! 

De muren

Zijn de muren in jouw huis niet zo speciaal? Of heb je lijsten om je schilderijen en zou je deze graag willen vervangen? Dat hoeft niet veel geld te kosten! Je kunt namelijk muurstickers en muurprints aanschaffen. Daarmee kun je je muren versieren met een afbeelding naar keuze. Je muur lijkt ineens helemaal anders, en daarmee de ruimte waar de muur in staat ook! Zeker op bijvoorbeeld een slaapkamer kunnen stickers gezellig staan op de wand. 

De vloer

Wat voor vloer heb jij in huis? Een houten vloer? Click pvc? Tegels? Tapijt? Wat je vloer ook is: wanneer deze schoon is, lijkt je huis een stuk netter en frisser dan wanneer er allerlei viezigheid op aan te treffen is. Ziet jouw vloer er vaak vies uit of hebben meubels schade toegebracht aan je vloer? Wanneer je de poten van je tafel, stoelen en bank beschermt, zorg je ervoor dat je vloer mooi blijft. Ook voorkom je vervelende geluiden hiermee. Naast de bescherming van je meubels, is het ook goed om je vloer regelmatig te reinigen. Denk daarbij ook aan het schoonmaken van je vloerkleed. Hier zit namelijk vaak meer vuil op dan je denkt!

De kasten

Weet je ook niet goed waar je je kleding moet neerleggen die nog niet in de was hoeft, maar eigenlijk ook niet terug in de kast hoeft? Vaak belandt er een stapel met dit soort kleren op een stoel of bank in de slaapkamer. Dit staat niet alleen slordig, maar zorgt er ook vaak voor dat je ’s nachts niet goed in slaap komt. De chaos die de kleding met zich meebrengt, voel je in je hoofd. Daar word je onrustig van. Schaf eens nieuwe kastjes aan, of kledingbakken, zodat je je kleding niet op een losse stapel hoeft te gooien. Fijn!

Zo zie je maar, je hoeft niet te gaan verhuizen om je huidige woning een andere look te geven. Veel woonplezier!

Be the first to comment

Leave a Reply