Je huis voorzien van de beste luxe accessoires

Je huis voorzien van de beste luxe accessoires

De fijnste plekjes in huis, de beste features, laatste snufjes en meest comfortabele accessoires voor in huis. Natuurlijk wil je dat allemaal hebben als je lekker bezig bent om je huis helemaal perfect af te werken. Alles is al mooi ingericht, alle meubels staan op hun plek en ook de isolatie is gedaan. Nu is het tijd voor de allerbeste accessoires in en om je huis. Spullen die het leven in jouw huis nog comfortabeler maken dan het al is. Zeker in een modern huis, met een mooie tuin ernaast. Neem bijvoorbeeld de schaduwdoek rechthoek grijs waarmee je de perfecte schaduwplek kunt creëren. Dat is iets, wat je gewoon wil hebben in je tuin. Lekker genieten van de warmte, met je hoofd in de schaduw. Ga voor net dat beetje extra comfort en stijl in je tuin met deze schaduwdoek. Je hangt hem gemakkelijk op, gaat zitten in de schaduwplek en kunt op deze manier urenlang de hitte goed verdragen.

Een warm huis met elektrische haard

Wie modern en duurzaam wil wonen, kan eigenlijk niet zonder een elektrische haard die warmte geeft. Een open haard is altijd fijn en geeft te alle tijden een luxe uitstraling. Nu we ook steeds duurzamer leven, is een open haard met echt hout steeds minder populair. Daarvoor in de plaats komen steeds meer elektrische haarden. Zet de haar aan, hij warmt snel op en je kunt direct genieten van de heerlijke warmte in huis. Jij hebt met deze elektrische variant van de open haard alle controle over het energieverbruik en de temperatuur in je huis. Het ultieme luxe item voor iedereen die houdt van een mooie open haard en die toch om de energierekening denkt.

Warmte lamp buiten

Over een modern huishouden gesproken, daar kan een mooie tuin niet ontbreken. Een lekkere warme plek in de tuin waar je heerlijk kunt zitten? Dit klinkt natuurlijk superfijn, maar het is ook gemakkelijk op te zetten in jouw tuin. Neem een warmte lamp voor buiten, zet er twee mooie stoelen onder en geniet van de heerlijke warmte in wat voor temperatuur dan ook. Je kunt het precies zo aankleden als je zelf wil. Een leuk houten schutting in de tuin? Een overkapping of Scandinavisch uitziend tuinhuisje? Een warmte lamp gewoon tegen de stenen muur aan? Alles is mogelijk. Maak het helemaal af met je eigen styling en leuke tuinmeubelen. Dit wordt de plek waar jullie veel tijd gaan doorbrengen.

Gezellige buitenbar Naast het feit dat je met de warmte lamp ook vaak in de winter buiten wil zitten, kun je natuurlijk de mogelijkheid om in de zomer de tuin vaak te gebruiken niet overslaan. Dat doe je natuurlijk met lekkere stoelen en een goede barbecue, maar dat kennen we al. Wat dacht je van een gezellige bar in de tuin? Dat is pas next level genieten. Je hoeft niet meer naar binnen te lopen voor nieuw drinken. Jouw koelkast achter de bar staat vol met koude drankjes en ijsblokjes. ’s Avonds gezellig aan de bar hangen? Jullie doen het gewoon heerlijk in je eigen achtertuin. Dat is pas echt genieten van prachtige luxe accessoires.

Be the first to comment

Leave a Reply