Deze bloeiende kunstplanten voor buiten lijken net echt

Bloeiende kunstplanten

Niet iedereen heeft groene vingers en vindt het leuk om te tuinieren. Maar je wilt natuurlijk wel dat je tuin een beetje groen oogt. Als je echt geen zin hebt om de boel constant te moeten onderhouden van kun je natuurlijk ook kiezen voor bloeiende kunstplanten voor buiten van Leopoldflora. Dit zijn dus neppe planten, maar dan super realistisch gemaakt. Je ziet echt niet dat ze nep zijn, alleen als je van heel dichtbij bekijkt, maar wie doet dat nou?! Bij Leopoldflora zijn ze gespecialiseerd in het maken van nepplanten voor buiten. Je vind er kunsthagen, planten voor in potten en zelfs heuse boompjes. Als je ze zo op een foto ziet zou je echt niet zeggen dat ze nep zijn, en als je hun showroom in Meteren (Midden-Nederland) bezoekt kijk je echt je ogen uit. Bloeiende kunstplanten voor buiten kun je op zich in meer winkels kopen, maar als je daarvoor aanklopt bij deze zaak dan weet je zeker dat je met planten van goede kwaliteit te maken hebt. Ze hebben namelijk zelf een soort UV-bestendig kunststof ontwikkeld. Normaal gesproken wordt het groen van kunstplanten namelijk steeds lichter van kleur door invloed van de zon. Hier kun je niks aan doen. Je hebt dan flink geïnvesteerd in mooie nepplanten en moet een paar jaar later alles alweer vervangen. Zonde van je geld dus. Daarom verkopen ze in deze kunstbomen voor buiten webshop heuse UV-bestendige nepplanten voor buiten. Deze gaan veel langer mee.

Een heuse kunsthaag voor buiten kopen

Je kunt natuurlijk enkel wat neppe planten in potten zetten om je terras op te fleuren, maar ze verkopen er ook heuse kunsthagen. De kunsthaag voor buiten van Leopoldflora is net als de kleinere planten UV-bestendig en gaat dus super lang mee. En ook deze oogt heel erg realistisch. Niemand zal het in de gaten hebben dat je geen echte haag hebt staan, enkel jij, doordat je er totaal geen onderhoud aan hoeft te plegen. En zo’n kunsthaag is er ook nog eens in diverse varianten. De klimop haag bijvoorbeeld, of een neppe buxsus haag. Beide varianten ogen net echt, juist omdat ze er niet mega perfect uitzien, want ook een echte haag is natuurlijk nooit 100% perfect. 

Creëer een tropisch sfeertje met een kunstpalm

Palmen zijn natuurlijk heel lastig te houden in Nederland. Ze hebben veel zon nodig en het liefst een tropisch klimaat. Maar zo’n palm ziet er natuurlijk wel mega gezellig uit in je tuin. Kies daarom voor een kunstpalm voor buiten bij www.leopoldflora.com. Deze oogt net echt, en maakt je tuin meteen een stuk tropischer, maar dan zonder dat je hem hoeft te verzorgen of af te dekken in de winter, handig!

Be the first to comment

Leave a Reply