De meest comfortabele kussens

Comfykussen.nl is ontstaan uit de sportwereld. Er is gezocht naar een manier om échte massages ook naar de woonkamer te brengen. Iedereen kan namelijk baat hebben bij een goede massage, niet alleen topsporters. Zo heeft Comfykussen.nl een massagekussen ontwikkeld wat je kan helpen bij allerlei klachten. Daarnaast werkt dit kussen ook preventief. 

Massagekussens

Comfy-kussen.nl heeft een uniek massagekussen te koop. Dit massagekussen is een echt zacht kussen waar een geïntegreerd massage systeem van binnen zit. De stof waar dit massagekussen van is gemaakt, is een zachte, suède meubelstof. Er zijn allerlei verschillende soorten kleuren beschikbaar, wat ervoor zorgt dat je massagekussen bij ieder bankstel te gebruiken is! 

De massagekussens va Comfy-kussen.nl zijn op zo’n manier samengesteld dat ze meerdere spiergroepen in je lichaam een massage kunnen geven. Dit zorgt ervoor dat er een betere doorbloeding wordt gestimuleerd. Er zijn meerdere versies beschikbaar, zoals een standaard infrarood massagekussen en een oplaadbare versie met infrarood verwarming. Je krijgt er ook een adapter en oplader bij.

Massagekussens tegen rugklachten

Wanneer je last hebt van rugklachten, zoals pijn in de onderrug, stijfheid of spanning in de schouders, is dit massagekussen van Comfy-kussen.nl ideaal. Het is bewezen dat massages goed werken tegen rugklachten. Mensen die wekelijks gemasseerd worden zijn namelijk sneller van rugklachten af. Wanneer je een massagekussen thuis hebt, werkt dit dus nog beter. Meer en meer consumenten zijn op zoek naar het beste massagekussen om aan te schaffen als een bron van pijnverlichting, stress, en angstvermindering. Klanten kopen een massagekussen voor verschillende redenen en toepassingen. Zo wordt een massagekussen gebruikt voor spierontspanning, rug-, nek- en schouderpijn te verzachten en te voorkomen. Ook kunnen ze ook gebruikt worden om te ontspannen na een lange werkdag of na de training.

Hoe werken massagekussens?

Er zijn veel verschillende soorten massagekussens, maar ze hebben allemaal hetzelfde doel. Toch functioneren ze allemaal op verschillende manieren. De meeste massagekussens gebruiken drie soorten druk om de spierbeweging en de bloedcirculatie te stimuleren. Ten eerste maken massagekussens gebruik van kogelvormige knobbels, of rollers, die bewegen om zo de spieren te stimuleren. Deze knobbels komen soms verwarmd, soms is dit optioneel en het kan ook voorkomen dat er geen optie is tot de verwarming van de knobbels.

Massagekussen kopen

Daarnaast zijn er massagekussens die luchtdruk gebruiken om specifieke delen van het lichaam aan te spannen of juist te ontspannen. Ten slotte zijn er massagekussens met en zonder vibraties. Wil je een massagekussen kopen? Welke het beste is voor jou is persoonlijk. Jij en jouw lichaam hebben een andere voorkeur dan die van iemand anders! Je kunt hiervoor altijd je arts of chiropractor om advies te vragen naar jouw persoonlijke behoeften.

Be the first to comment

Leave a Reply