Beddenwinkel: kies een nieuw slaapkamer interieur

kies een nieuw slaapkamer interieur

In een tijd dat we steeds meer online kopen, kan het voor het slaapkamerinterieur juist interessant zijn om naar een fysieke winkel te gaan. Een goed bed is belangrijk, bij sommige bedrijven zelfs maatwerk, niet alles is online te onderzoeken en te toetsen. Wat overblijft is dan wel de bezorgservice; en zo is er toch een overeenkomst tussen de fysieke winkel en online kopen.

Matras

Juist met matrassen is er tegenwoordig veel maatwerk. De lengte en het gewicht van het persoon zijn de maatstaven voor een matras op maat. Van allerlei lagen foam en schuim wordt een matras tot een geheel gemaakt, en dat moet leiden tot een goede ondersteuning van het lichaam. Even belangrijk is de afvoer van vocht, maar dat wordt niet met de persoonlijke maten meegenomen. Uiteindelijk ontstaat er een product waar doodleuk tien jaar garantie op staat; veel beddenwinkels

Waarom een 4 seizoenen dekbed?

De twijfel is groot
Ben je opzoek naar een nieuw dekbed, maar twijfel je heel erg tussen een enkel dekbed of juist een vier seizoenen dekbed? Lig je elke nacht heel erg te zweten of sterf je juist bijna van de koud? Wat is dan de beste optie voor een dekbed die helemaal aansluit bij uw slaapkamer temperatuur het gehele jaar door.

Het verschil
Er zijn in principe twee soorten dekbedden als basis. Die twee soorten dekbedden zijn een enkel dekbed en een vier seizoenen dekbed. U zal het zich vast wel afvragen, wat is nou eigenlijk het verschil tussen een enkel en een vier seizoenen dekbed? Een enkel dekbed bestaat uit maar een laag. Dit dekbed is in principe geschikt voor het hele jaar. Dit komt doordat het dekbed een goede isolatie heeft en daardoor fijn is in alle seizoenen. Een vier seizoenen dekbed heeft twee aparte delen. Het eerste deel is lekker dun en luchtig en daardoor ideaal voor in de zomer. Het andere deel is juist wat dikker en daardoor erg geschikt voor de herfst en de lente. Mocht u het nou heel erg koud krijgen in de winter bijvoorbeeld, dan kunt u de twee delen aan elkaar maken waardoor u een extra dik dekbed krijgt. Zo heeft u elk seizoen een geschikt dekbed!

Het voordeel
Het grootste voordeel van dit dekbed is natuurlijk dat er super makkelijk gewisseld kan worden van dekbed. Met dit dekbed kan iedereen lekker slapen. Ligt u de hele nacht te zweten, dan gebruikt u het dunne zomer dekbed. Sterft u nog net niet van de kou, dan kunt u het dikkere herfst/lente dekbed gebruiken. Als u het dan nog steeds koud heeft kunt de beide delen op elkaar doen waardoor u het gegarandeerd de hele nacht lekker warm zult hebben, waardoor u gewoon lekker kunt slapen. Door de veelzijdigheid van dit dekbed, is er voor elk weertype, koud of juist warm, een perfect bijpassend dekbed.

De conclusie
Het is natuurlijk erg belangrijk om elke nacht genoeg slaap te hebben. Zo wordt u de volgende dag lekker uitgerust wakker. U wilt uw slaaprust natuurlijk niet laten verpesten door een verkeerd dekbed. Met een 4 seizoenen dekbed merkt u dan ook dat u gewoon lekker kan slapen, wat de slaapkamer temperatuur dan ook is! Welke temperatuur het dan ook is, aan dit dekbed zal het in ieder geval niet liggen.                                                     

Be the first to comment

Leave a Reply