3x styling tips voor foto’s in je interieur

Wanneer je foto’s ophangt in je interieur maakt dit de ruimte niet alleen direct een stuk persoonlijker, maar ook een stuk gezelliger. De ruimte krijgt hierdoor een prettige uitstraling en stijlvolle sfeer. Maar het kan soms nog best lastig zijn om foto’s in je interieur te gebruiken. Het geheel moet natuurlijk allemaal wel bij elkaar passen qua kleuren. In dit artikel vind je 3 stylingtips voor het gebruik van foto’s in je interieur. 

Een fotogalerij aan de muur

Op Pinterest zie je vaak de mooiste inspiratiefoto’s van interieurs voorbij komen. Een van de trends op dit moment is de gallery wall. Je gebruikt hierbij verschillende foto’s of posters die je mooi bij elkaar styled. Dit maakt je interieur super persoonlijk. Je kunt namelijk zelf kiezen welke foto’s en welk fotolijstje je hiervoor wilt gebruiken. Het is aan te raden om van te voren goed te kijken welke afbeeldingen het beste bij elkaar geplaatst kunnen worden. En je kunt voor een specifiek thema kiezen of juist bewust verschillende stijlen gebruiken.

Een XXL foto voor aan de muur

Laat een megagrote lievelingsfoto afdrukken en hang hem aan de muur. Op die manier plaats je gelijk een goede eyecatcher in je interieur. Het is mogelijk om foto’s op verschillende manieren te laten afdrukken. Je kunt een XXL foto natuurlijk op verschillende plekken in het huis ophangen. Bijvoorbeeld in de hal, boven de bank of op de slaapkamer.

Een fotoplankje

Het kan ook heel stylish en mooi zijn om foto’s op een plank neer te zetten. Fotoplankjes zijn te krijgen in verschillende kleuren, materialen en lengtes. Op die manier verwerk je foto’s subtiel in je interieur. Voor de foto’s kan je ook een fotolijst kopen en de lijstjes op het plankje plaatsen. Zet ze in verschillende formaten op het fotoplankje en varieer met verschillende materialen. Maak het persoonlijke en wees creatief! 

Be the first to comment

Leave a Reply