Welke lamp in de babykamer ophangen?

nachtlampje

In de babykamer gebruik je verschillende soorten verlichting. De eerste maanden dat jouw baby in de kamer slaapt, zul je er achter komen dat je dat nodig hebt. Maar welke soorten lampen zijn er voor de babykamer, en wanneer gebruik je welke? We leggen het je hier uit.

Allereerst heb je natuurlijk groot licht nodig, de basis. Dit kan zijn in de vorm van een kinder hanglamp of een kinderkamer plafondlamp. Een hanglamp staat mooi in een kamer met een hoog plafond, de hoogte kun je zelf instellen. Een plafondlamp is handig bij een lager plafond, deze zit strak tegen het plafond, zodat je er niet tegenaan loopt. Deze verlichting gebruik je wanneer je de kamer in zijn geheel verlicht wil hebben. Er is genoeg keuze in verschillende kleuren, stijlen en bijvoorbeeld printjes. Is de kleur en het eventuele thema van de babykamer bepaald, dan ga je op zoek naar een bijpassende baby lamp.

Plafondlamp Babykamer

De plafondlamp babykamer met een lief printje of een luxe wafelstof maakt de babykamer helemaal in stijl af. Bijvoorbeeld deze lamp met een silhouet van woodland dieren in verschillende kleuren. De lamp van land of Kids is aan de buitenkant bedrukt in een unikleur met kleine blaadjes en eikeltjes. Zet je de babykamer lamp aan, dan komen daar allemaal schattige kleine bosdieren. Een plezier om naar te kijken!

De wafel lamp voor de babykamer is ook een erg mooie keuze. De lamp is bekleed met een luxe kwaliteit wafel stof. Een populaire kleur is de wafel lamp groen zoals hieronder afgebeeld.

Hanglamp kinderkamer

Land of Kids biedt een uitgebreid aanbod hanglampen in allerlei kleuren en vrolijke printjes. Leuke jungle lampen, wafel lampen en velvet lampen in verschillende kleuren. De hanglamp kinderkamer safari past perfect in een babykamer met jungle of safari thema. De lamp geeft een bijzonder effect doordat de safari dieren tevoorschijn komen als de lamp aangezet wordt.

Nachtlampje Baby

Een nachtlampje voor de baby is fijn voor het inslapen, of wanneer je er ’s nachts uit moet om een voeding te geven en te verschonen. Het baby nachtlampje geeft precies voldoende licht, maar is niet te fel. Veel nachtlampjes werken tegenwoordig op een timer, het baby lampje schakelt dan na verloop van tijd vanzelf uit. De kinder nachtlampjes van Liewood hebben de vorm van een leuk dier, zoals een konijn, kat of een beer. De nachtlampjes voor kinderen zijn oplaadbaar, en branden zo’n zes uur achter elkaar.

Figuurlamp babykamer

Deze geweldige Joseph lamp is echt een parel voor de babykamer. De konijn lamp zit op een kastje of krukje en geeft een knus licht. Erg fijn om lekker te spelen in de kamer, of een boekje voor te lezen. Zo’n figuurlamp geeft jouw kindje het gevoel dat er altijd een vriendje in de buurt is!

Be the first to comment

Leave a Reply