Tips en de beste (en lichtste!) Stofzuiger

stofzuiger

Als je net als ik van lichte en witte kleuren in het interieur houdt, dan is een grote hond met donker haar geen goede combinatie. Neo verliest haar terwijl ik over haar fluweelachtige oren wrijf. En ze verliest haar als ze naast elkaar op het tapijt ligt terwijl ik op de laptop werk (Noot van de redactie: omdat de hond niet op de bank mag, moet ik met gekruiste benen op het tapijt zitten zodat de koningin genoeg heeft Nabijheid). Neo verliest haar als ze gracieus op de buitenbank op het dakterras ligt (Neo kan alleen gracieus liggen). 

Bovendien laat mijn Dobermann-pinscher haar donkere korte haar achter bij elke stap van de trap waar ze op stapt. Er zijn veel trappen in het appartement. Ik woon eigenlijk in een trappenhuis. Toegegeven, in een erg mooie. 

Mijn appartement is gelegen in het mooiste historische gebouw van de hele stad, dus het is uniek en heel, heel bochtig. Er zijn ontelbare uitsteeksels, beklede balken en kleine hoekjes in elke kamer die de voorkeur hebben voor veel pluisjes. 

Hoezeer ik ook hou van de charme van het gebouw: alles schoon houden is niet zo eenvoudig als met de ruime, rechte delen van het hok. Dus ik ben des te enthousiaster over de samenwerking met Hoover en de mogelijkheid om de draadloze H-FREE 500-stofzuiger uitgebreid te gebruiken in elke hoek en elke stap van de trap. De snoerloze stofzuiger is HET ideale hulpmiddel voor het reinigen van trappen in huizen en appartementen met meerdere verdiepingen, zoals de mijne – zo licht dat je zijn uitstekende zuigkracht nauwelijks kunt geloven. Het dragen van een stofzuiger op en neer vele stappen kan erg vermoeiend zijn met elke extra gram gewicht: deze is precies het tegenovergestelde – handig, klein en met 1,5 kg een echt lichtgewicht. 

Waarom vind ik de Hoover H-FREE 500 ook uniek geweldig? – Het is zo wendbaar dat elke kleine, schuine hoek, paal, balk, wat dan ook, geen enkel probleem is. Geen enkele manoeuvre is te ingewikkeld, en dat verhoogt de funfactor enorm! – Het batterijpakket is verwijderbaar. Betekent: ik hoef de stofzuiger niet bij het stopcontact te houden – hij ziet er sowieso nooit decoratief uit. 

Handige accu

Alleen de handige accu wordt opgeladen en vervolgens in de stofzuiger geschoven. Super goed. – De zuigkracht is sensationeel dankzij de combinatie van krachtige motor, luchtstroom en mondstuk. Daarnaast wordt de stofzuiger geleverd met allerlei praktische accessoires zoals mini turbo dierenhaar mondstuk (voor Neos stoppelbaard), 2 in 1 stofborstel en meubelborstel om hoge kamers en gecompliceerde hoeken te bereiken (zoals de bovenkastjes en planken in de studeerkamer of de kleine plaatsen rond de overdekte balken), of de Deep Care Roller voor het reinigen van harde vloeren en gevoelige oppervlakken (voor mij het parket, de zebrahuid en het zachte tapijt). 

De H-FREE 500 is in elkaar te zetten tot een afmeting van slechts 69 cm en past dus in halfhoge keuken-, huishoud- of badkamerkasten. Een GEWELDIGE functie als je weinig ruimte en opslagruimte beschikbaar hebt. Het kan natuurlijk worden uitgetrokken om te stofzuigen. – De stofzuiger wordt geleverd met een praktische app die schoonmaaktips bevat en bijv. toont het huidige batterijniveau. Dus als je in een rijtjeshuis, een maisonnette of een chique appartement met vloeren woont, is de Hoover H-FREE 500 is een goede stofzuiger om het plezier van het schoonmaken te vergroten. 

Be the first to comment

Leave a Reply