Opslagruimte huren in Amsterdam voor een lage prijs

wonen

Amsterdam, een heerlijke stad om te wonen. Maar de meeste woningen zijn, net als in vele andere steden, niet berekend op de vele spullen die we tegenwoordig hebben. Daar bestaat gelukkig een goede oplossing voor. Door een opslagruimte te huren voor goederen die we niet dagelijks nodig hebben behoort dit probleem tot de verleden tijd. Bij Opslagman kunt u voor een klein bedrag een ruimte huren waar u spullen tijdelijk of voor een langere tijd veilig, droog en schoon op kunt slaan. Voor iedere opslagbehoefte is er ruimte beschikbaar. Of het nu gaat om enkel een aantal dozen of een groot gedeelte van uw inboedel: Opslagman helpt u uit de brand.

Hoe werkt het huren van een opslagruimte?

Een opslagruimte bij Opslagman in Amsterdam huren regelt u snel en eenvoudig online. U geeft aan waar u een ruimte zoekt en hoe groot deze moet zijn. U vult de rest van de gegevens in en betaalt de eerste termijn. Hierna ontvangt u per mail een code waarmee u toegang heeft tot het terrein. De self storage is voorzien van een eigen slot. Zo weet u zeker dat uw spullen veilig opgeborgen zijn. Opslagman hanteert ruime toegangstijden zodat u van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht kunt om spullen te komen halen of brengen. Heeft u de opslagruimte niet meer nodig? Dan kunt u deze direct weer opzeggen. Wanneer blijkt dat u een grotere, of juist kleinere ruimte nodig heeft, kunt u het omruilen. Dit zonder dat er extra kosten aan zijn verbonden. Weet u niet goed hoe groot de opslagbox in Amsterdam moet zijn? Op de site staat een handige calculator waarmee u het eenvoudig kunt berekenen.

Zakelijk of particulier

Opslagruimte huren is geschikt voor particulier én zakelijk gebruik. Wanneer u gaat verhuizen of verbouwen is het handig om tijdelijk uw inboedel elders op te slaan. Of u hebt spullen die u niet dagelijks nodig hebt, zoals de benodigdheden voor de wintersport of een kampeervakantie. Deze slaat u in uw gehuurde ruimte op tot het moment dat de vakantie voor de deur staat. In uw bedrijfspand in Amsterdam ruimtegebrek? Sla de oude administratie of extra voorraad op in een opslagruimte die u bij Opslagman huurt. Zo hebt u in het bedrijf weer meer ruimte voor andere zaken.

Be the first to comment

Leave a Reply