Op zoek naar een stalen binnendeur? Let hier op

Stalen binnendeuren zijn een prachtig aanzicht voor in je woning. Het ding is alleen dat ze behoorlijk van elkaar verschillen in kwaliteit. Er zijn daarom een aantal dingen waar je op moet letten voordat je een stalen binnendeur aanschaft.

Allereerst is het belangrijk dat de deur ook echt van staal is en niet een staal ‘look’ heeft. Dit ziet er misschien mooi uit, maar heeft niet de voordelen van een echt stalen deur. De duurzaamheid en robuustheid zijn namelijk de belangrijkste punten van een stalen deur. Er zijn een aantal punten waaraan je kan merken of de stalen binnendeur kwalitatief goed is of niet. Het gaat om de volgende punten:

–          Gemaakt van écht staal

–          Met de hand gemaakt

–          Een gelast stalen frame

–          Afwerking zonder zichtbare naden

–          Goede scharnieren

–          Veiligheidsglas

–          Gaat zeer lang mee. En dan bedoelen we levenslang

–          Heeft meerdere glasplaten

–          Strakke coating van poeder

–          Geen sprake van verlijming

De investering waard

Indien een van deze punten niet aan de orde is, weet je dat de deur niet de juiste kwaliteit heeft. Het is zonde om te investeren in een ‘zogenaamd’ stalen binnendeur. Het is beter om wat meer kwijt te zijn aan een deur waarvan je zeker weet dat ‘ie perfect is, dan dat je wat minder kwijt bent aan een deur die je waarschijnlijk toch weer moet gaan vervangen of toch niet helemaal naar wens is. Indien je het lastig vindt om een keuze te maken kun je je altijd laten adviseren door professionals. Neem ook eens een kijkje op derooysteeldoors.com om je nog eens extra te informeren. Daarnaast hoef je je niet druk te maken over de montage van een stalen binnendeur. Dit wordt voor jou gedaan en er wordt eerst zorgvuldig gemeten. Bovendien mag je zelf je creatieve ideeën inbrengen. In overleg is er een heleboel mogelijk.

Be the first to comment

Leave a Reply