Nieuwe keuken? Kies voor een koelvries combinatie!

Nieuwe keuken

Een nieuwe keuken biedt eindeloze mogelijkheden, en er zijn heel veel zaken om rekening mee te houden. Zo ook over het type koelkast dat je neer wilt zetten. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten en maten. Overweeg bijvoorbeeld een koelvries combinatie. In deze blog vertellen we hier meer over en leggen we de voordelen ervan uit. 

Wat is een koelvries combinatie

Zoals de naam al doet luiden bestaat een koelvries combinatie uit zowel een koelkast als een vriezer. Vaak zit hierbij het koelgedeelte boven en het vriesgedeelte beneden, echter zijn er verschillende combinaties mogelijk. Daarnaast hebben ze vaak elk een eigen deur. Een koelvries combinatie kan één of twee thermostaten hebben. Het voordeel van twee thermostaten is dat je het vriesgedeelte los kan instellen van het koelgedeelte en dat je ze apart van elkaar aan en uit kunt zetten. 

De voordelen van een koelvries combinatie

Het grootste voordeel van een koelvries combinatie is dat je maar één apparaat aan hoeft te schaffen, ten opzichte van twee losse. Dit heeft ook als voordeel dat het minder ruimte in je keuken in beslag neemt. Dit betekent echter niet noodzakelijk dat je hierdoor minder opslagruimte hebt. Vaak heeft een koelvries combinatie evenveel opslagruimte als twee losse apparaten, natuurlijk wel afhankelijk van de grootte. Als laatste kan een koelvries combinatie goedkoper zijn, aangezien je nu maar één apparaat hoeft aan te schaffen, te laten bezorgen en te installeren, ten opzichte van twee losse. 

Het kopen van een koelvries combinatie

Tegenwoordig is er een breed aanbod aan koelvries combinaties waar je uit kan kiezen, afhankelijk van je wensen. Zo verschillen ze in grootte, energielabel, en attributen zoals het hebben van een watertap of ijsdispenser. Daarnaast is er vaak ook een groot verschil in prijs. Wanneer je wat wilt besparen op kosten, kan het voordelig zijn om te kijken bij een outlet. Kijk bijvoorbeeld eens naar het assortiment aan koelvries combinaties van Witgoed Service C.C. Hier vind je koelvries combinatie met een kleine transportschade, en dus een voordelige prijs, echter functioneren ze nog goed.

 

Be the first to comment

Leave a Reply