Inspiratie voor het inrichten van je vakantiehuis

huis

Een bezoek aan een vakantiehuis is voor veel mensen de ideale manier om even te kunnen ontsnappen uit het dagelijks leven. Het is fijn om een eigen plek te hebben waar je van het lekkere weer kunt genieten tijdens de warme zomerdagen, maar het is ook belangrijk dat jij je in de herfst of winter ook helemaal thuis voelt in het vakantiehuisje. Wij geven je wat tips over hoe je jouw vakantiehuis kan inrichten.

Verlichting in een vakantiehuis 

In de winter is het snel donker en dit kan voor een sombere sfeer zorgen. Houd hier ook rekening mee als je een huis gaat kopen in Mijas bij Villa Nova Real Estate. Het is dan handig om een warme sfeer te creëren met bijvoorbeeld sierverlichting en lichtsnoeren. Zo voelt je vakantiehuis ook op de donkere dagen als een gezellige plek. 

Genoeg slaapplekken 

In een vakantiehuis is het handig om over voldoende slaapplekken te beschikken. Het gebeurt vaak dat er vrienden of vriendinnen meegaan naar een vakantiehuisje en het is dan belangrijk dat iedereen een goede slaapplek heeft. Een handige manier om extra slaapplekken te creëren is door middel van een tweepersoons slaapbank in de woonkamer. Zo kunnen gasten altijd blijven slapen als dat nodig is. 

Muren verven 

Wil jij je vakantiehuis een nieuwe uitstraling geven? Dan doet een likje verf wonderen! Er zijn veel verschillende verfkleuren die elk een ander gevoel oproepen. Zo zorgt de combinatie van blauw en wit bijvoorbeeld voor een zomers gevoel. Op die manier heb je ook in de wintermaanden nog het echte vakantiegevoel in jouw vakantiewoning. 

Details bepalen de sfeer

Uiteindelijk zijn het vooral de kleine details in het interieur die de sfeer in je vakantiehuis bepalen. Met kleurrijke lantaarns en vaasjes met verse bloemen zorg je voor extra kleur en vrolijkheid in de woning. Daarnaast kun je het huis ook persoonlijker maken door je mooiste foto’s af te laten drukken en in mooie lijsten aan de muur te hangen.
In de winter is het lekker om onder een zacht, warm plaid te kunnen kruipen. Zorg dat je genoeg plaids en dekens in huis hebt, zodat jij en je gasten er allemaal warm en knus bij kunnen zitten in de koudere maanden. 

Be the first to comment

Leave a Reply