Houten shutters: ideaal voor een goede verdeling van het zonlicht

Shutters

Shutters zijn een geweldige manier om schoonheid, privacy en bescherming aan uw woning toe te voegen. Er is niets dat ouderwetse charme uitstraalt zoals houten jaloezieën. De juiste binnenzonwering of luiken zorgen voor een privésfeer, regelen het licht en geven een kamer een boost. Met het indrukwekkende assortiment raambekleding van Luxaflex zijn de keuzes eindeloos!

Geschikt voor alle raamvormen
We bieden verschillende soorten luiken voor uw binnen- en buitenruimtes. Onze houten shutters zijn geschikt voor speciale raamvormen en hebben een lange levensduur. Bovendien zijn ze in een reeks kleuren, beitsen en afwerkingen om u te helpen het effect te bereiken dat u altijd al wilde hebben. We kunnen zelfs de binnenzonwering op maat afstemmen op de inrichting van uw huis, zodat ze de esthetische aantrekkingskracht van uw huisruimte verder verhogen.

Mooiere uitstraling met binnenzonwering
Houten luiken stralen een rustieke charme uit die doet denken aan het platteland. Met de veelzijdige binnenluiken van Luxaflex kunt u een klassiek tintje geven aan uw huisruimte. Wij vervaardigen echte houten luiken die niet alleen mooi zijn, maar ook milieuvriendelijk, omdat deze zijn gemaakt van technieken voor duurzaam bosbeheer. Wij gebruiken geavanceerde materialen en afwerkingen die bestand zijn tegen zwellen, krimpen en kromtrekken, zodat de schoonheid van uw luiken voor altijd behouden blijft. Met een ideale zonwering voorkom je dus hindernis.

Europese caféstijl
Hebt u altijd raambekleding willen hebben die tegelijkertijd privacy, licht en uitzicht naar buiten bieden, dan zijn café shutters wellicht een goede optie. Deze halfhoge shutters zorgen voor tijdloze schoonheid met een flinke dosis functionaliteit. De bovenste helft biedt uitzicht naar buiten terwijl er licht binnenkomt, terwijl de onderste helft volledige privacy biedt. Bovendien zijn luiken zonder bungelende koorden uitstekend geschikt voor de kinderkamer. Onze duurzaam ontworpen luiken zijn zelfs bestand tegen vochtige ruimtes, waardoor ze ideaal zijn voor badkamers, keukens en andere plaatsen met een hoog vochtigheidsgehalte.

Praktisch en tijdloos
Houten luiken zijn even praktisch als tijdloos in hun aantrekkingskracht. Ze bieden natuurlijke isolatie tegen het koude weer in de winter, terwijl ze in de zomer de felle zon blokkeren. Ze zijn dus ideaal voor een goede verdeling van het zonlicht. Luxaflex kan houten luiken aanpassen aan elke unieke raamvorm, of deze nu gebogen of rond is of bestemd is voor bijvoorbeeld Franse deuren. Kiest u voor zwarte of witte luiken? Welk formaat jaloezie heeft uw voorkeur? Wilt u café- of plantageluiken? Wij adviseren u graag. Maak vandaag nog contact met ons!

Be the first to comment

Leave a Reply