Hörmann garagedeuren: voor iedere garage een passende deur

Hörmann garagedeuren: voor iedere garage een passende deur

Wat je wensen ook zijn met betrekking tot de garagedeur, met Hörmann garagedeuren vind je altijd een deur die aan jouw wensen voldoet.

Van kanteldeuren tot openslaande deuren

Hörmann heeft alle soorten garagedeuren in hun assortiment. Van degelijke kanteldeuren tot luxe openslaande deuren.

Alle deuren worden gekenmerkt door kwaliteit. Van de onderdelen waarmee de garagedeur functioneert tot het deurblad dat tientallen jaren mee kan gaan.

Qua kleuren en patronen kun je alle kanten op. Heb in een landelijke woning? Kies dan voor een houtlook garagedeur of een garagedeur van echt hout. Heb je een moderne woning? Kies dan voor een moderne sectionaal deur zonder handgrepen.

Het is zelfs mogelijk om je openslaande garagedeur van ramen te voorzien, zodat je meer daglicht in de garage krijgt. Ideaal als je van de garage bijvoorbeeld een werkplek of hobbyplek hebt gemaakt.

Waarop letten bij het kiezen van een garagedeur?

  • Past de deur bij de uitstraling van je woning (landelijke of moderne look)?
  • Is de bediening van de deur (handmatig of elektrisch) naar wens? En als je voor een handmatig bedienbare garagedeur kiest is het dan mogelijk om hem later alsnog elektrisch bedienbaar te maken? Dat laatste is met name van belang als je bijvoorbeeld op leeftijd bent en je niet zeker bent of je over een aantal jaar de deur nog steeds handmatig kunt bedienen.
  • Past de garagedeur bij het gebruik van de garage? Als je er bijvoorbeeld dagelijks met de fiets op uit gaat, is het belangrijk dat je een garagedeur kiest die je maar voor een klein stukje hoeft te openen om de garage in en uit te gaan. Een voorbeeld van een garagedeur waarbij dit mogelijk is, is de zijdelingse garagedeur.
  • Is de garagedeur met goede sloten uitgerust, zodat inbrekers niet makkelijk naar binnen kunnen komen?

Hörmann garagedeuren en aluminium voordeuren

Naast garagedeuren heeft Hörmann een assortiment voordeuren van aluminium die qua uitstraling perfect aansluiten op de garagedeuren. Als je de garagedeur en de voordeur moet vervangen is het is zeker de moeite waard om te overwegen om een Hörmann garagedeur met voordeur te combineren. Wellicht kun je een korting bedingen als je de deuren gelijktijdig koopt.

Be the first to comment

Leave a Reply