Het laten plaatsen van visgraat PVC

PVC

Visgraat PVC. Het hart van de ware liefhebber gaat er meteen sneller van slaan. Hoewel de voordelen van een reguliere PVC vloer al groot zijn, maak je die met het bekende visgraat patroon helemaal af. Ondanks het feit dat het patroon al op leeftijd is, heeft het nooit iets aan kracht ingeboet, Met visgraat PVC heb je een vloer liggen waaraan je erg lang plezier gaat beleven. Bovendien wordt een visgraat PVC vloer de blikvanger van je huis. 

In aanschaf duurder maar met een veel langere levensduur

Een visgraat PVC vloer is een vloer met een zeer lange levensduur. De vloeren van PVC winnen de laatste jaren enorm aan populariteit. In de praktijk blijken mensen bereid om ietsje meer geld te betalen voor een vloer die aantoonbaar langer meegaat en die gewoon altijd kwaliteit biedt. Bovendien; in eerste aanschaf is deze vloer dan weliswaar ietsje groter gelet op de jaren die je langer met de vloer doet, zal hij wellicht uitgesmeerd over de jaren goedkoper zijn. 

Als ook jij valt voor de charmes van de visgraat PVC vloer, dan kies je bovendien een vloer die onderhoudsarm is. Heb je een dweil thuis met een stofzuiger en een liefst neutraal reinigingsmiddel, dan heb je alles in huis om de visgraat PVC vloer te onderhouden. De vloer is onderhoudsarm overigens, je hoeft beslist niet elke dag te poetsen en met de vloer aan de slag. En als je kinderen een keer morsen met drinken, dan heb je een vloer die daar best tegen kan. Ook daar onderscheidt een PVC vloer zich weer ten opzichte van andere vloeren. Natuurlijk, je moet er geen emmers water op leeggooien, een vloer van PVC is echter bestand tegen vocht. En dat is wel prettig, zeker als je een gezin met jonge kinderen hebt. 

Laat visgraat PVC altijd leggen door specialisten 

Wat bij een visgraat PVC vloer erg belangrijk is, is dat je het laat leggen door professionals. Ga er niet zelf mee aan de slag. Het leggen van een visgraat patroon is vakwerk. Bovendien weet je door het inschakelen van specialisten zeker dat de vloer op alleen de beste wijze afgewerkt wordt. De echte liefhebber zal de PVC vloer bovendien laten uitvoeren in een matte finish. Dan namelijk, is de vloer amper nog van een houten vloer te onderscheiden en heb je helemaal iets bijzonders op de vloer liggen. 

Bij Vloer & Raamdecor koop je visgraat vloeren altijd inclusief legservice!

De buren horen niets als je een PVC vloer hebt liggen 

Met een vloer van PVC koop je een vloer met de juiste demping. Daarom ook wordt een PVC vloer vaak gelegd in appartementen, met buren naast en boven je. Zo voorkom je dat zij elke stap in je huis horen. Sterker nog, met een vloer van PVC horen ze zo goed als niets. Tenslotte; het is voor het leggen van de perfecte visgraat PVC vloer van het grootste belang dat er sprake is van een volledig vlakke ondergrond. Nog een reden dus om voor specialisten te kiezen, want die kunnen ook eerst de vloer op perfecte wijze egaliseren. 

Be the first to comment

Leave a Reply