Het Essenza thuisgevoel

Het Essenza thuisgevoel

Het merk Essenza profileert zich als een product dat het thuisgevoel sterk benadrukt. Als je een dekbedovertrek van dit merk in huis haalt wil je er het liefst meteen onder kruipen. Dat komt niet alleen door het design, maar ook doordat het materiaal zo lekker aanvoelt. Het thuisgevoel komt terug in alle producten van het bedrijf voor de badkamer, de keuken en het toilet, maar wordt het sterkst ervaren bij de slaapkamer producten. Het is natuurlijk slim om dat thuisgevoel in de promotionele uitingen te benadrukken. Daarom wordt hier wat dieper ingegaan op de bed mode van dit bedrijf.

Lekker wegkruipen

Een comfortabel gevoel is vooral te bereiken door de materialen die worden gebruikt lekker aan te laten voelen. Dat kan door het katoen, het basismateriaal van dekbedovertrekken, op de juiste manier te bewerken. Bij Essenza dekbedovertrekken is de wijze waarop de stof aanvoelt mede afhankelijk van het seizoen. In de zomer wil je graag een materiaal dat koel aanvoelt, zodat je niet zo snel gaat zweten. In het voor- en najaar is het fijn als het materiaal lekker zacht aanvoelt, zodat je er lekker in kunt wegkruipen. En in de wintermaanden is een dekbedovertrek het lekkerst als het een beetje warm aanvoelt.

Bewerkingen van katoen

Katoen is een ideaal materiaal om onder te slapen. Het zorgt ervoor dat eventueel vocht snel wordt afgevoerd, zodat je het niet koud krijgt. Om in de zomermaanden een extra koel gevoel te krijgen wordt het katoen op een speciale manier geweven, perkal genoemd. De stof krijgt daardoor een wat crispy gevoel, en voelt lekker koel aan. Tegelijk worden alle eigenschappen van het katoen bewaard. In het najaar wordt een satijnen effect bereikt door een andere weeftechniek. Dat voel je doordat het extra glad is en zacht aanvoelt. Met een flanellen laagje ontstaat er een Essenza dekbedovertrek die wat warmer aanvoelt.

Vele designs

De Essenza producten staan bekend vanwege de uitstekende kwaliteit van de materialen, maar ook vanwege de enorm grote keus in designs. Je kunt elke sfeer in huis halen, van een strakke minimalistische stijl tot aan warme natuurkleuren. Ook prints zijn populair. Je kan kiezen voor een hond of kat, wilde dieren uit de natuur, uitzichten over zee of sfeervolle natuurgebieden. De meeste dekbedovertrekken kun je aan de boven- en onderkant gebruiken. De ene nacht lig je bedekt onder een wilde tijger en de andere nacht onder een droog woestijnlandschap.

Voordelig Essenza bestellen? Ga naar Bedshop.nl.

Be the first to comment

Leave a Reply