Elektrische vloerverwarming

huis

Met elektrische vloerverwarming van Polarheat hoef je geen last meer te hebben van koude voeten. Vloerverwarming is ideaal, omdat de vloer verwarmd wordt in plaats van een kast die aan je muur hangt. Je houdt ruimte over, er is minder stof in huis en je hebt geen last van droge lucht. En met een warme vloer heb je veel minder snel last van koude voeten. Je hoeft dus ook niet meer drie paar sokken aan alleen om je voeten warm te houden. Elektrische vloerverwarming is daarnaast ook nog eens milieubewust, omdat het niet werkt op gas.

Geschikt voor allerlei vloeren

Een ander voordeel van elektrische vloerverwarming is dat je lokaal kunt verwarmen. Dat wil zeggen dat je zelf kiest welk deel van je vloer wel of niet verwarmd wordt. Het is natuurlijk lekker om uit bed te stappen op een warme vloer, maar als je de rest van de dag niet meer in je slaapkamer bent, hoeft hier de vloer niet verwarmd te worden. Dat kan met elektrische vloerverwarming. Je legt de elektrische vloerverwarming gemakkelijk zelf aan en hij kan onder verschillende vloeren. Zo is elektrische vloerverwarming geschikt voor pvc, laminaat en houten vloeren.

Gelijkmatig verwarmen met elektrische vloerverwarming

Je kunt de elektrische vloerverwarming van Polarheat met een digitale thermostaat bedienen. Zo kies je welke ruimte of welk deel van je vloer wel of niet verwarmd moet worden. Vloerverwarming zorgt dat de warmte gelijkmatig over de ruimte verdeeld wordt. Binnen 15 tot 30 minuten is de vloer opgewarmd. Hoe kleiner de ruimte, hoe sneller dit zal gaan. Je kunt kiezen of je de elektrische vloerverwarming op maat bestelt of kiest voor een rol. Wanneer je op maat bestelt, krijg je hier een aansluitkabel bij.

Be the first to comment

Leave a Reply