Dit zijn de klusmaterialen voor beginnende klussers

Als eigenaar van een woning is het verstandig om altijd voorzien te zijn van simpel gereedschap. Indien er een schilderij van de muur afvalt, is het immers prettig dat de bewoner al voorzien is van een hamer en een paar spijkers. Kortom, het is altijd verstandig om te beschikken over een starterspakket aan klusmaterialen. Op die manier hoeft de bewoner niet op dagelijkse basis naar de bouwwinkel te rennen.

Doordat de vraag naar klusmaterialen sterk toeneemt in de zomer, is het verstandig om als bedrijf altijd voldoende materialen op voorraad te hebben, zodat de klanten altijd terecht kunnen voor startersmaterialen. Maar uit welke klusmaterialen bestaat een starterspakket? In dit artikel geven wij antwoord op die vraag.

Meetlat en schrijfmateriaal

Tijdens een klus zal er veel gemeten worden. De afmetingen zijn enorm belangrijk in het proces van de klus. Hierdoor worden de afmetingen altijd direct genoteerd, zodat eventuele vergissingen voorkomen worden. Een meetlat, potlood, gum, pen en schrijfblok zijn dus onmisbaar!

Hobbymes

Om kleinere producten snel en gemakkelijk om maat te snijden, kan een hobbymes enorm prettig zijn. Het mesje is zeer klein, waardoor het product makkelijk op te bergen is en weinig ruimte in beslag neemt. 

Hamer

Om een schilderij, spiegel of fotolijst te hangen, is een hamer simpelweg onmisbaar. Aan de hand van een hamer kan een persoon in korte tijd jouw muur versieren met prachtige accessoires. Een hamer is in diverse maten verkrijgbaar. Als beginnende klusser raden wij de mensen aan om te beginnen met een kleiner formaat.

Zaag

Als beginnende klusser kan een kleine handzaag ook van pas komen tijdens een klus. 

Schroevendraaier, schroeven en pluggen

Er bestaan onwijs veel schroeven, waardoor het belangrijk is om het starterspakket voornamelijk te vullen met diverse soorten schroeven en schroevendraaiers. Het minimale aantal schroevendraaiers is drie. Vlonderschroeven, tellerkopschroeven, snelbouwschroeven. Hoogstwaarschijnlijk ken jij grotendeels van de schroeven nog niet. 

Spijkers

Naast de schroeven zijn de spijkers uiteraard ook onmisbaar. De spijkers kunnen gebruikt worden om lichtere objecten te monteren, zoals een schilderij of het in elkaar zetten van een kastje. Ook spijkers zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar, waardoor het raadzaam is om het starterspakket te verrijken met diverse soorten spijkers.

Accuboormachine

Om gemakkelijk in hout te boren, kun jij gebruik maken van deze ideale machine. Vergeet een setje boortjes niet. Hiermee kan er gemakkelijk in het hout geboord worden. Daarnaast zijn bitjes ook belangrijk. Dit zijn de uiteindes die op de boor gezet worden, zodat de schroeven de nodige grip hebben.

Be the first to comment

Leave a Reply