Zwolle: Salute

Een aantal bloggers die ik volg, zowel met als zonder gluten, vinden Salute in Zwolle de beste ijssalon. Wij waren wat te vroeg voor het restaurant dus besloten we nog snel een ijsje bij Salute te halen. Wat we er van vonden kun je lezen in mijn blogpost.

Salute
Het was een wat frisse dag met regen en wind en toch stond er nog een redelijke rij voor deze ijssalon. Veel ouders met kinderen en oudere mensen die even langs kwamen voor een ijsje. De medewerkers waren ook erg vriendelijk en toen we vroegen om allergenen informatie kwamen ze met een lijst waarop alles stond.

Als je lactosevrij bent dan kun je eigenlijk alleen de fruitige sorbetsmaken kiezen. Zelf vind ik dat helemaal niet erg want ik ben een fan van fruitige sorbetsmaken. Als je alleen glutenvrij hoeft te eten dan heb je keus uit veel meer soorten!

Salute
Bij een andere ijssalon in Groningen nemen we vaak 3 bolletjes en dat zijn bescheiden ijsjes maar deze waren echt enorm. 1 of 2 bollen was ook genoeg geweest voor mij want Thomas moest me helpen om het bakje leeg te krijgen. Thomas koos de smaken mango en bosvruchten van de verschillende sorbetsmaken en hij koos een yoghurtsmaak die niet lactosevrij is. Zelf koos ik voor aardbei, mango en meloen.

Het waren heerlijke ijsjes en je krijgt er waar voor je geld. Mocht je ooit in de buurt zijn en zin hebben in een lekker ijsje, ga er hier dan eentje halen!

Kijk voor meer informatie op de website van Salute.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.