5 Responses

 1. Elize
  Elize 15 juni 2014 at 09:26 | | Reply

  Wat leuk om Thomas een keer aan het woord te ‘horen’. Goede tips ook!

  Vooral die motivatie is voor mij ook heel herkenbaar. Ik zag het vrijwel meteen als vergif (ook toen ik het nog moest eten om de diagnose goed te kunnen stellen, bah) en dan verafschuw je gluten ook echt. Het is goed om je bewust te zijn van wat het met je lichaam doet.

  En het AH logo vertrouw ik vaak inderdaad voor geen cent, haha!

 2. Mirjam
  Mirjam 15 juni 2014 at 11:08 | | Reply

  Wat een leuke, uitgebreide blog!
  En wat leuk idd om Thomas ook een keer te ‘horen’ en te zien.

 3. Kirsty
  Kirsty 15 juni 2014 at 14:19 | | Reply

  Interessant om te lezen! Zelf eet ik wel gluten, maar ik mag bijv. weer geen varkensvlees en de meeste soorten chocolade. Ik mag daardoor natuurlijk nog steeds vrij veel, maar het is wel iets waar je rekening mee houdt!

 4. Mariëlle
  Mariëlle 16 juni 2014 at 16:21 | | Reply

  Ik heb je vandaag ontdekt, mijn vriendin weet sinds kort dat zij een glutenallergie heeft. Ik heb meteen even de link van je blog gestuurd 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.