2 Responses

 1. Thomas
  Thomas 19 augustus 2017 at 07:58 | | Reply

  Wat een heerlijke selectie heb je gemaakt!

  Ik vind het erg fijn dat er tegenwoordig veel meer in de supermarkt is. Vroeger kreeg je als coeliaak namelijk vooral bitterkoekjes wanneer je bij iemand op bezoek ging. Die vind ik best lekker maar als je ze telkens krijgt dan raak je er wel op uitgekeken. Gelukkig hadden speciaalzaken toen al andere koekjes maar het was (terecht) niet te verwachten dat niet-coeliaken daar ook boodschappen deden.

  Tegenwoordig merk ik, voornamelijk bij traktaties op het werk, dat iedereen de koekjes in het glutenvrije schap goed weet te vinden. Veel van mijn collega’s nemen ook wat lekkers mee dat glutenvrij is. En doordat mijn collega’s bij verschillende winkels boodschappen doen, komt er gedurende het jaar een leuke variatie van lekkers langs.

  En om relevant af te sluiten: voor mij blijven stroopwafels en chocolademuffins (ook) een favoriet!!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.