3 Responses

 1. Yvonne
  Yvonne 15 september 2013 at 15:35 | | Reply

  Uiteraard ook heel smakelijk met worteltjes of (spercie)boontjes als groente.

  Wij eten de vis (het mag ook koolvisfilet of scholfilet zijn) met ei het liefst op brood!

 2. Bas Mulder
  Bas Mulder 18 september 2013 at 17:16 | | Reply

  Ik was helemaal inspiratieloos over wat ik moest eten. Gelukkig was daar dit recept. Heb het gemaakt en zou het het liefst de hele dagen willen eten!

  GO AHEAD, HOME OF COMFORT! Keep up doing the good work! Mijn leven is zo veel eenvoudiger, sinds ik jullie tips opvolg.

 3. Yrla
  Yrla 20 september 2013 at 12:57 | | Reply

  Klinkt interessant! Moet ik zeker eens gaan proberen. De combinatie kende ik al wel, mijn schoonmoeder maakt dat vaak, maar dan laat ze de vis heel en maakt een soort eierbotersaus? Vond het eerst ook raar maar smaak was erg goed dus blijkbaar kunnen ei en vis goed samen 🙂 Misschien dat ik dit vandaag es ga eten! Moeten vaker vis eten 🙂 Oeh en dan die lekkere salade feta en komkommer van jou erbij 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.