5 Responses

 1. Mirjam
  Mirjam 13 september 2014 at 07:24 | | Reply

  Leuk om te lezen! Ik/wij hebben ook nagellak. Maar eigenlijk draag ik het alleen maar als mijn meisjes gaan lakken.

 2. Yrla
  Yrla 13 september 2014 at 09:17 | | Reply

  Leuk van die nominatie! En volgens mij bereik jij ook behoorlijk wat mensen hoor 🙂 altijd leuk met een persoonlijke draai in je posts

 3. Inge
  Inge 13 september 2014 at 10:07 | | Reply

  Sinds kort lees ik je blog met plezier, je hebt deze nominatie dan ook echt verdiend!

 4. Kati
  Kati 13 september 2014 at 21:52 | | Reply

  Hallo Suzanna,
  Wat aardig van je om mij te nomineren! Hartstikke bedankt voor de complimenten en de nominatie. Ik lees je posts erg graag en wil je ook feliciteren met de nominatie van je blog. Het was erg leuk om de ‘nutteloze feiten’ over je te lezen! Well done 🙂

 5. Kirsty
  Kirsty 14 september 2014 at 19:39 | | Reply

  Ik had je mailtje gezien dat je me hebt genomineerd, dank je wel, vind ik heel lief! Je hebt ook een heel lief stukje over mij en mijn blog geschreven <3 Ik ben al wel eerder genomineerd, dus of ik hem nog ga doen moet ik nog even zien, maar in ieder geval wel heel erg bedankt! Leuke feitjes ook! Ik vind die van als laatste naar de wc moeten wel heel herkenbaar, dat heb ik ook haha!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.