Uitpakken: GeekGear Wizardry & GeekGear Wizardry Wearables

Vorige week liet ik jullie de inhoud van de Gobstone Alley doos zien en vandaag heb ik weer twee nieuwe Harry Potter dozen voor jullie! Ik heb zowel de gewone GeekGear Wizardry doos gekocht als de GeekGear Wizardry Wearables doos. In de eerste doos zit iets om te dragen en allerlei andere merchandise en in de tweede doos zitten alleen maar producten om te dragen. Kijk mee naar alles wat er in mijn dozen zat!

Geekgear
En dit is de Wizardry doos en die is rood vanwege mijn afdeling en ook het tissuepapier is in dezelfde kleur. Ik vind het leuk dat de doos zo’n enorme knalkleur heeft.

Geekgear
Als eerst vind ik een donkerblauw t-shirt met het silhouet van Zweinstein/Hogwarts voor de maan en in de lucht vliegt iemand op een bezemsteel. Ik bestel t-shirts altijd net iets groter zodat ze ook comfortabel zitten als je ermee naar bed gaat. Deze t-shirts zitten lekker ruim, maar niet zo ruim dat ze niet meer netjes staan voor gewoon gebruik. De stof is overigens heel erg lekker zacht.

Geekgear
Het tweede item wat ik uit de doos vis is een muts met de leeuw van Griffoendor erop met een bezemsteel en een toverstok. Op de foto lijkt het alsof het logo enorm schreeuwerig is, maar dat valt in de werkelijkheid wel mee. Helaas draag ik dit soort mutsen niet, maar gelukkig heb ik een liefhebber kunnen vinden voor deze muts.

Geekgear
Dit soort items is wat deze boxen het voor mij zo leuk maken want een replica van een bezemsteel die je neer kunt zetten is wel echt heel erg tof. Veel mensen die deze box uitpakten dachten dat de bezemsteel stuk was, omdat het dingetje om hem mee neer te zetten er los bij kwam. Je kunt hem er gewoon in- en uitklikken. Echt heel tof!

Geekgear
Vaak krijg je in dit soort boxen ook een toverstok van een bekend personage binnen de Harry Potter of Fantastic Beast wereld. In dit geval was er een wedstrijd waar iedereen een ontwerp van een toverstok kon aanleveren en dit is de winnaar van de wedstrijd. Bovenop de toverstok zie je een feniks en ik vind hem echt heel erg vet als collector’s item.

Geekgear
Geekgear
In alle wizardry dozen van GeekGear krijg je ook een paar recepten. Deze keer kregen we een recept voor een hartige taart met steak en nieren en een recept voor koekjes met fondant erop. Ik denk niet dat ik deze recepten ga maken, maar ik vind het idee wel heel leuk.

Geekgear
Het laatste item in deze doos is altijd een print van het een of ander. Ik kreeg een print van Gellert Grindelwald in voorbereiding voor de nieuwe Fantastic Beasts film. Daar heb ik overigens al kaartjes voor en ik heb er heel veel zin in!

Dit was de eerste box maar ik wil jullie natuurlijk ook nog alle draagbare dingen laten zien dus kijk mee naar de Geekgear Wizardry Wearable doos!

Geekgear
Deze doos heeft van de buitenkant geen knalrode kleur maar aan de binnenkant heeft hij wel knalrood tissuepapier.

Geekgear
Als eerst haal ik een muts uit de doos en wederom is het helaas een muts die ik niet snel zou dragen. Niet vanwege de print, maar omdat ik een gehaakte muts heb met wat gaten erin zodat mijn hoofd niet te warm wordt. Erop zie je een print met de zwerkbaloutfit van Griffoendor met twee bezems erachter.

Geekgear
Ik weet niet meer wat het thema was van deze doos maar ik vind alle prints tof en ik heb alle t-shirts inmiddels ook al gedragen. Dit t-shirt is zwart en je ziet een ketel met een drankje en lege flesjes ervoor. Ik vind dit soort prints heel vet dus ik ben er blij mee.

Geekgear
Deze print snap ik niet helemaal maar hij lijkt een beetje op het logo van World Health Organization. Ik vind het wel een toffe print en het shirt is zo ontzettend zacht en hij is heel comfortabel om te dragen.

Geekgear
Het laatste item in deze doos is een t-shirt met lange mouwen. Ik vind de print echt heel gaaf want ik houd van regenboogkleuren en dit zijn toverstokken van onder andere Luna, Hermione en Ron. Dit shirt draag ik met een hemdje eronder omdat de print een beetje kriebelt en daar houd ik niet van. Het shirt is ook minder zacht dan de t-shirts maar de toffe print maakt dat wel goed.

En dit zijn alle items die in mijn dozen zaten en ik ben er heel blij mee. Een hoop nieuwe t-shirts voor mijn kledingkast en een paar hele coole items om neer te zetten in mijn huis. Soms denk ik dat ik al heel veel HP dingen heb, maar dan kijk ik naar Youtube filmpjes waarin mensen hun HP collectie laten zien en dan bedenk ik dat die van mij nog wel meevalt, haha!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.