8 Responses

 1. Lodi
  Lodi 11 oktober 2017 at 14:38 | | Reply

  Mijn moeder spaarde vroeger de zegels van de AH, ik ben hier mee opgegroeid en spaar nu zelf de Jumbo zegels. Ik lever ze altijd meteen in en heb dan een mazzeltje met boodschappen doen, wat natuurlijk niet zo is, het is maar een euro, maar toch voelt dat zo. 🙂

 2. Danielle
  Danielle 11 oktober 2017 at 14:44 | | Reply

  Ik spaar ook van Jumbo, ik vind het inderdaad een leuk spaarpotje. Onbewust ben je aan het sparen.

 3. marjolein
  marjolein 11 oktober 2017 at 14:53 | | Reply

  Haha wat een goed idee! je hebt uiteindelijk zoveel meer rente met spaarzegels. Ik verklaarde mijn moeder altijd voor gek, maar eigenlijk is het een beregoed idee!

 4. Marla
  Marla 11 oktober 2017 at 16:35 | | Reply

  Ik spaar nooit zegels omdat ik die ene euro zo weinig vind haha. Misschien toch maar eens gaan doen dan…

 5. Ingrid Poisson
  Ingrid Poisson 11 oktober 2017 at 16:58 | | Reply

  In België wordt er niet zo heel veel gewerkt met spaarzegels buiten de grote winkelketens maar daar winkel ik dan niet zo graag. Kwestie dat die veel duurder zijn dan anderen
  Maar misschien een reden te meer om in Nederland te gaan shoppen.

 6. nicole orriens
  nicole orriens 11 oktober 2017 at 18:48 | | Reply

  Nee nooit. Maar dat is ook omdat ik ze niet goed begrijp…

 7. Danella
  Danella 12 oktober 2017 at 00:48 | | Reply

  M’n vader spaart ook koopzegels en levert ze dan weer in voor de vakantie. Zo handig en elke keer wil ik er ook wel aan beginnen, maar ik vergeet het gewoon altijd:p.

 8. Laura
  Laura 13 oktober 2017 at 12:55 | | Reply

  Boodschappen doen is iets waar ik weinig mee bezig ben, want ik woon nog bij m’n ouders. Ik heb wel een apart spaarpotje om kleingeld in te doen om later mee naar café te nemen en nog een potje waar ik vreemd geld van op vakantie in steek (forinten, pond…), daar kan ik dan bv. bij terugkeer een souvenir of snack van kopen.

Geef een reactie