Plog: 9 juni 2018

Al een hele tijd heb ik geen picture log ofwel plog geschreven maar het leek me ontzettend leuk om te laten zien wat ik doe. Afgelopen zaterdag heb ik geprobeerd om van zoveel mogelijk dingen foto’s te maken en volgens mij is me dat wel gelukt dus kijk snel mee!

Plog 9 juni
We moesten in Groningen zijn voor een afspraak dus besloten we wat eerder te gaan zodat we lekker konden ontbijten bij Bagels & Beans. Ik had een glutenvrije bagel met aardbeienjam en de roomkaas gaf ik aan Thomas. Verder krijg je bij zo’n ontbijtje sinaasappelsap en koffie of thee dus ik koos voor thee met de smaak granaatappel/munt. Heel erg lekker en we namen ook wat bagels mee voor de vriezer.

Plog 9 juni
Erna gingen we nog naar wat winkels en toen we klaar waren liepen we naar Toet waar we een afspraak hadden. Helaas was er wat mis gegaan in de communicatie dus ze hadden ons helemaal niet verwacht. We hebben een nieuwe afspraak gemaakt en liepen terug naar de auto.

Plog 9 juni
Alles is zo enorm groen in de stad en dat vind ik leuk aan Groningen. Je kunt hier en daar best nog veel groen vinden als je weet waar je moet kijken. Het werd al wat benauwder dus het was wel fijn om de stad weer uit te kunnen.

Plog 9 juni
We zijn in de stad op de markt, bij de Xenos en de Albert Heijn geweest en kochten daar allemaal leuke en lekkere dingen. Een kaartje, popcorn en 6 doosjes met glutenvrije Aromat. Op de markt kochten we frambozen, aardbeien en snoeptomaatjes. Bij de Albert Heijn kochten we tomaten, kip en 4 paprika’s. Omdat ik ook Aromat voor mijn moeder kocht, gingen we nog even langs om die af te leveren.

Plog 9 juni
Eenmaal thuis maakte ik lunch want het was alweer tijd en ik at twee ciabatta’s van Schär met zelfgemaakte pesto, gerookte kip en komkommerschijfjes. Ook maakte ik voor ons een smoothie met de aardbeien die we op de markt kochten. Samen met wat melk en een banaan zijn die heel erg lekker.

Plog 9 juni
Van de rest van de aardbeien maakte ik een soort compote samen met wat suiker. Lekker voor door de yoghurt van Alpro. Dat heb ik al geprobeerd en het is ontzettend lekker want het maakt de yoghurt veel zoeter.

Plog 9 juni
Ik maak het scherm van mijn 3DS schoon met dit schoonmaakspul van de Action. Het was goedkoop en het werkt perfect en zo heb ik al meerdere keren verschillende schermen schoongemaakt. Dat werkt best bevredigend. De rest van de middag speelde ik Pokémon Ultra Sun op mijn 3DS.

Plog 9 juni
Ik kocht dit deegmeel van Doves Farm omdat ik samen met Thomas een keer pizza’s wilde maken. Het was best simpel om te doen, eigenlijk simpeler dan ik had verwacht en het deeg werkte anders dan ik had verwacht. Je hoefde het meel alleen te mengen met wat water en olie en daarna op een warme plaats laten rijzen. Je hoefde niet te kneden, alleen te roeren.

Plog 9 juni
Waarschijnlijk was ons deeg wat te dik en hadden we er misschien wel 4 pizza’s van kunnen maken in plaats van 2. Het was best oké maar het is niet de beste pizza die we ooit gehad hebben. Erbij aten we een salade van komkommer, cherrytomaatjes en zwarte olijven. Leuk om zelf te doen!

’s Avonds keken we een aflevering van Midsomer Murders want wat is het fijn om een echt Engelse detective te kijken. Rustig en ontspannend na een enorm hectische week en het blijft leuk. Ik ben fan van Engelse humor.

En dit was mijn dag en alhoewel hij voor een zaterdag alsnog druk aan voelde, was het fijn om hem rustig te kunnen eindigen. Vonden jullie deze plog leuk? Laat het me dan weten, misschien dat ik er dan wel vaker eentje doe!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.